Lely | Voormalig klaslokaal L 1.03

RUIMTENR.
L 1.03
RUIMTE
50,2 m2
VANAF
per direct
HUUR
€ 243,71   |  excl. btw
Adres

Schipluidenlaan 12
(Entree aan de kant van de Willem Frogerstraat)
1062 HE Amsterdam

In Broedplaats Lely, een architectonisch pronkstuk ontworpen door Ben Ingwersen in de jaren ’60, komt een werkruimte vrij op de eerste verdieping. Het betreft een oud klaslokaal; een lichte ruimte met grote ramen en de ruimte is beschikbaar per direct. Het whiteboard is inmiddels verwijderd.

Je deelt de broedplaats met een diverse groep van individuele kunstenaars, creatievelingen en verschillende culturele instellingen zoals ISH Dance Collective en Comfy Community. De broedplaats ligt vlak naast Station Lelylaan en is dus uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kunt de ruimte gebruiken tot 11 oktober 2024, maar ook voor kortere periodes ben je van harte welkom. Dit maakt Broedplaats Lely ideaal voor tijdelijke projecten en samenwerkingen.

Voorwaarden en kosten:
– Je betaalt eenmalige administratiekosten van €75 (excl. BTW) en een voorschot op de kosten voor gas, water en elektriciteit (afhankelijk van het metrage)
– Beschikbaar tot 11 oktober 2024, ook voor kortere periodes beschikbaar;
– Op basis van een bruikleenovereenkomst.

Kosten voor G/W/L              € 243,71
BTW (21%) op G/W/L            € 51,18
———————————————
Totaal (incl. btw)                 € 294,89

Wil je meer weten?
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail naar verhuur@urbanresort.nl ter attentie van Rixta van der Molen, met vermelding van het ruimtenummer en broedplaats. Vertel ons kort wie je bent, wat je doet, en hoe je de ruimte wilt gebruiken.