Lely | Werkruimte L 0.25B

RUIMTENR.
L 0.25B
RUIMTE
47,3 m2
VANAF
per direct
HUUR
€ 466,25   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Schipluidenlaan 12
(Entree aan de kant van de Willem Frogerstraat)
1062 HE Amsterdam

In broedplaats LELY, een architectonisch pronkstuk ontworpen door Ben Ingwersen in de jaren 60, komt een werkruimte vrij op de begane vloer. De ruimte is beschikbaar per direct. Het is een kleine maar knusse ruimte met vloerbedekking in de oost vleugel. Via een trapje kom je in deze voormalige mini apotheek met ingebouwd bureau en kastjes. Door de grootte en prijs is deze ruimte extra geschikt voor startende kunstenaars en creatieve bedrijfjes. Je deelt de gang met allerlei andere creatieven met kleine en grotere ruimtes.

Je deelt de broedplaats met een diversiteit aan kunstenaars, creatievelingen en verschillende culturele instellingen zoals ISH Dance Collective. Het gemeentelijke monument is gelegen vlak naast Station Lelylaan dus heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer.  Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een kandidaat die de ruimte zal gebruiken als werkruimte, atelier of kantoor. Deze ruimte is niet geschikt als muziek-, geluids- of opnamestudio.

Ruimte L 0.25b
Kale huur                          €  257,15
BTW (21%) Kale huur     €  54,00
Servicekosten                €  209,10
BTW (21%) SK                  €  43,91
———————————————————–
Totaal (excl. btw)         €   466,25

Totaal (incl. btw)         €   564,16

Interesse? Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Rixta onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats.

Vertel in je aanmelding kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. 

Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging.