Nette werkruimte in KAZERNE

RUIMTENR.
2.03
RUIMTE
15,8 m2
VANAF
1 maart 2023
HUUR
€ 229,92   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Remmerdenplein 100
1106AK Amsterdam

In deze voormalige Brandweerkazerne zijn maar liefst 18 studio’s voor creatieve ondernemers, kunstenaars en culturele organisaties in hartje Zuid-Oost. Daarnaast is er een muziekproductie ruimte, buurtwerkplaats, flex-werkplekken, (buurt)podium, buurtkeuken, koffiebar en sportzaal in het gebouw. Broedplaats de KAZERNE is goed te bereiken op 5 minuten loopafstand vanaf metrostation Reigersbos.

Er komt een ruimte vrij op de 2e verdieping.  De ruimte bevindt zich tussen verschillende disciplines binnen de kunst en ook een aantal maatschappelijke initiatieven. Deze ruimte is geschikt als kantoor, werkruimte of atelier, helaas niet als geluid- of opnamestudio.

Belangrijk: Voor deze ruimte zijn we specifiek op zoek naar een maker, collectief, organisatie of stichting welke werkzaam is binnen de culturele en/of maatschappelijke sector met een hart voor de buurt.

Kale huur                                              €    170,02
BTW                                                       €    35,70
Servicekosten (incl. BTW)                €    59,89
———————————————————–——————
Totaal (incl. btw)                              € 265,61

Interesse? Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Esperanza. Er is een bezichtigingsmoment op vrijdag 3 februari. Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging.

Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. 

Broedplaats de KAZERNE wordt mede-mogelijk gemaakt door Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).