K0.12 Atelier in Broedplaats KOCH

RUIMTENR.
K0.12
RUIMTE
18,45 m2
VANAF
1 april 2023
HUUR
€ 313,43   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Robert Koch Plantsoen 19
1097 GG Amsterdam

Per 1 april komt er een ruimte vrij in Broedplaats Koch. Broedplaats Koch ligt in Watergraafsmeer en kenmerkt zich als een buurt-broedplaats. Er is een Buurtatelier aanwezig waar activiteiten kunnen worden georganiseerd voor en door de buurt, waar voornamelijk creatieve workshops plaatsvinden. Heb je hier ook affiniteit mee? Welllicht zou je het aanbod uit willen breiden? Dat is zeker een plus.

Ook is er een prachtige binnentuin waar in de zomer plek is voor gezellige huurdersborrels en bbq’s. De ruimte zelf is 18,45 m2 en bevindt zich tussen verschillende kunstenaars die zich bezighouden met uiteenlopende disciplines zoals film makers, kledingmakers, schrijvers, schilders, zeefdrukkers, keramiek en grafisch ontwerp.

Kale huur                          €    262,17
Servicekosten                 €    75,86
BTW                                   €    71
———————————————————–
Totaal                              €    409,03

De huidige huurder wil graag eerder vertrekken, dus in overleg is eerder intrekken (bijvoorbeeld per 1 maart) mogelijk!

Interesse? Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Rixta.

Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Op basis van deze aanmelding wordt besloten of je wordt uitgenodigd voor een bezichtiging. De bezichtigingen zullen plaatsvinden op donderdag 10 februari.