Kleine CAWA-werkruimte beschikbaar in broedplaats ACTA

Size
10.6 m2
From
1 mei
Rent
€79,70 (incl. servicekosten, excl. btw)

Let op! CAWA is een vereiste voor deze ruimte

Broedplaats ACTA, het vroegere Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, opereert tegenwoordig als creatieve broedplaats. Met zo’n 200 creatieve ondernemers en kunstenaars in 75 werkruimtes, is het nu een plek waar mensen samenkomen om te creëren en te ontmoeten. RADION is gehuisvest in deze broedplaats en biedt een cultureel podium, inclusief 24-uursclub, eetcafé en expozaal. 12 huurders hebben de mogelijkheid een woon-werkruimte te huren. Daarnaast verbouwt de ACTA tuingroep groente en houden ze bijen. De OPEN ACTA is een initiatief van creatieve ondernemers uit de broedplaats, waarbij aansluiting wordt gezocht met de buurt.

De werkruimte die beschikbaar komt is een kleine lichte ruimte van 10,6 m2. Je deelt de verdieping met verschillende disciplines, uiteenlopend van ontwerpers tot theatermakers.  De ruimte is dan ook uitermate geschikt voor een maker en/of iemand die veel achter een bureau zit. Broedplaats ACTA is een broedplaats waar veel gebeurd tussen de huurders onderling. Wij zoeken daarom ook iemand die hieraan wil bijdragen. De ruimte is niet geschikt voor muziekproductie.

Kale huur          € 53,46
Servicekosten € 26,24
BTW 21%           € 16,74
——————————————–
Totaal                € 96,44

Interesse? Stuur dan een mailtje naar Ryan@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. De bezichtiging zal plaatsvinden op woensdag 1 april. 

Let op! Bezichtigingen van de ruimte zijn 1 op 1.