Chassé | Keuken 0.17

RUIMTENR.
0.17
RUIMTE
17.3 m2
VANAF
01-07-2023
HUUR
€ 344.65   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

CHASSE
Chasséstraat 91
1057 JB Amsterdam

CHASS
De keuken van 17m is zeer geschikt voor een startende ondernemer of lokaal buurtinitiatief. De keuken heeft basisvoorzieningen en is niet geschikt voor een volledig catering bedrijf, mocht huurder hiervoor willen investeren kan dit in overleg. 

Het pand bestaat uit twee verdiepingen met in totaal 10 ruimtes variërend van 17m2 tot 117m2.

PROFIEL
Voor deze broedplaats zijn we op zoek naar gedreven kunstenaars, collectieven en/of organisaties die een blijvende impact willen maken en bruggen willen slaan tussen mensen. Urban Resort wil in deze broedplaats, die zich op een zeer centraal punt in Amsterdam bevindt, plek bieden aan groepen die vaak over het hoofd gezien worden. Juist op deze gewilde locatie, vinden we het belangrijk dat mensen hun talenten kunnen ontwikkelen die daar misschien niet altijd even gemakkelijk ruimte voor vinden midden in de stad.
Mensen, groepen of organisaties die zich bijvoorbeeld richten op thema’s als postkoloniale perspectieven, intersectionaliteit of queerness. Chasse kan een zeer centrale basis hub worden om vanuit te werken en samen te komen. We denken hierbij aan de volgende voorbeelden:

 

Aanmelden kan door te mailen naar shai@urbanresort.nl