De Vlugt | Kelderruimtes

RUIMTE
12 m2
HUUR
€ 189,85   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Burgemeester de Vlugtlaan 125
1063 BJ Amsterdam

In de kelder van De Vlugt zijn 3 kleine CAWA ruimtes die geschikt gemaakt kunnen worden als bijvoorbeeld muziekruimtes, doka, medialab of ander creatief idee.

Wij zoeken voor de Vlugt maatschappelijk instellingen of kunstenaars die aansluiting vinden bij de ambities de Vlugt. Je draagt bij of wilt zelf programma ontwikkelen in de Vlugt op het gebied van talentontwikkeling, culturele programmering of de buurtfunctie. In vorm van bijvoorbeeld workshops voor jongeren, buurtgerichte activiteiten of artistieke programmering. Je ziet mogelijkheden om lessen te geven in een van de workshopruimtes of een podiumavond in de theaterzaal.

Interesse? Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Shai. Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken.

Let op! Het gaat hier om een CAWA ruimte maar we kijken voor een goed idee, die aansluiting vind bij de ambities, graag met je mee naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie over De Vlugt kijk op de website.