Kazerne | (Gym)zaal, vergaderruimte & muziekstudio

VANAF
Verschillend
HUUR
€ Op aanvraag   |  incl. servicekosten, excl. btw

Kazerne Reigersbos
De Remise (100m2) is dé creatieve hub van Reigersbos waarbij verschillende soorten programmering mogelijk is. Iedereen is welkom! De ruimte wordt ingezet voor verschillende buurtinitiatieven maar ook voor mensen uit de buurt. Met onze keuken, podium en verschillende soorten tafels zijn de opties voor programmering eindeloos. Aan onze Remise grenst ook de tuin met onze Jamgarden, onze stadstuin waar verschillende fruit en groenten groeien.

Gymzaal
De Gymzaal (100m2) ligt boven de Remise en is in te zetten voor verschillende soorten sport. De gymzaal wordt gebruikt door huurders, de buurt en verschillende initiatieven. Zo worden er dans lessen, yoga lessen en meer gegeven in de gymzaal. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Mediaruimte
Op de eerste verdieping (15m2) vind je onze mediaruimte. Voor het opnemen van podcasts of het voorbereiden van een DJ set is de Media Ruimte dé plek in Reigersbos. In deze ruimte vind je alles voor het opnemen van jouw podcast.

Buurtwerkplaats
Onze buurtwerkplaats is de huiskamer van Reigersbos waarbij alle mensen van de Kazerne samenkomen en is geschikt voor vergaderingen, etentjes en meer voor groepen van maximaal 10 personen.

Muziekstudio
Op de begane grond van de Kazerne is een muziekstudio met alle apparatuur wat je maar nodig hebt voor het opnemen van muziek, wees welkom voor alle jouw projecten.

Vergaderruimte
Behoefte aan een ruimte om af en toe te vergaderen en te werken? Wees welkom. Op de tweede verdieping is een stilteruimte waarbij je fijne meetings kan doen voor kleine groepen van max. 5 personen. Deze lichte en rustige ruimte met uitzicht op de tuin is perfect voor een rustige werkdag.

Tarieven
Had je graag jouw ideeën tot leven zien komen? Stuur een mailtje naar verhuur@kazernereigersbos.org en ontdek wat jij zou kunnen doen binnen de Kazerne!