KAZERNE | Muziekstudio Kaz 0.04

RUIMTENR.
Kaz 0.04
RUIMTE
11,5 m2
VANAF
1 november 2023
HUUR
€ 231,26   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Remmerdenplein 100
1106AK Amsterdam

In deze voormalige Brandweerkazerne zijn maar liefst 18 studio’s voor creatieve ondernemers, kunstenaars en culturele organisaties in hartje Zuid-Oost. Daarnaast is er een muziekproductie ruimte, buurtwerkplaats, flex-werkplekken, (buurt)podium, buurtkeuken, koffiebar en sportzaal in het gebouw. Broedplaats de KAZERNE is goed te bereiken op 5 minuten loopafstand vanaf metrostation Reigersbos.

Er komt een geluidsstudio vrij in de kelder. De ruimte bevindt zich tussen verschillende disciplines binnen de kunst en ook een aantal maatschappelijke initiatieven. Deze ruimte is niet geschikt voor nagelstudio’s, kappers of andere beroepen welke salonachtige werkzaamheden verrichten. Het is belangrijk om te weten dat er geen raam in de studio zit.

Belangrijk:   We zien in deze ruimte graag makers, collectieven welke werkzaam zijn binnen de culturele en/of maatschappelijke sector terug. Andersoortige aanmeldingen zijn ook welkom.  Binding met stadsdeel Zuid-Oost is een vereiste.


Huurprijs per 1 juli 2023

Kale huur                          €  195,26
Servicekosten                 €   36,00
BTW                                   €    48,56
———————————————————–
Totaal                              €    279,82

Interesse? Stuur een e-mail naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Esperanza onder vermelding van de broedplaats en het ruimtenummer. Vertel in je aanmelding kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken.