Kazerne | CAWA werkruimte Kaz 2.07

RUIMTENR.
2.07
RUIMTE
16,2 m2
VANAF
per direct
HUUR
€ 245,00*   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Remmerdenplein 100
1106AK Amsterdam

In deze voormalige Brandweerkazerne zijn maar liefst 18 studio’s voor creatieve ondernemers, kunstenaars en culturele organisaties in hartje Zuid-Oost. Daarnaast is er een muziekproductie ruimte, buurtwerkplaats, flex-werkplekken, (buurt)podium, buurtkeuken, koffiebar en sportzaal in het gebouw. Broedplaats de KAZERNE is goed te bereiken op 5 minuten loopafstand vanaf metrostation Reigersbos.

Er komt een ruimte vrij op de tweede verdieping De ruimte bevindt zich tussen verschillende disciplines binnen de kunst en ook een aantal maatschappelijke initiatieven. Deze ruimte is geschikt als [ kantoor, werkruimte of atelier, helaas niet als geluid- of opnamestudio.

Belangrijk: Voor deze ruimte zijn we specifiek op zoek naar makers, collectieven, organisaties of stichtingen welke werkzaam zijn binnen de culturele en/of maatschappelijke sector. Binding met stadsdeel Zuid-Oost is een vereiste.

Let op: voor deze ruimte is een positieve CAWA basistoets verplicht. De deadline voor het afronden van de CAWA-toets (kijk naar de uiterste aanleverdata) vindt je hier. Voor meer informatie over de CAWA basistoets, klik hier.

 

Huurprijs
Kale huur                          €  177,50
Servicekosten                 €   67,50*
BTW                                   €   51,45*
———————————————————–

Totaal (excl. btw)        €    245,00*

Totaal (incl. btw)            €    296,45*

*De servicekosten worden per februari verhoogd vanwege toegenomen energiekosten. De hier genoemde prijs is een indicatie hiervan maar kan iets afwijken.

 

Interesse? Stuur een e-mail naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Esperanza onder vermelding van de broedplaats en het ruimtenummer. Vertel in je aanmelding kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken.