Inloopatelier in REMISE

Location
REMISE
Address

Tweede Leeghwaterstraat 5b
1018 RA Amsterdam

In het inloopatelier de Remise wordt geschilderd, getekend, gefotografeerd, ontworpen, gecreëerd. Door meerdere creatievelingen, professioneel of amateur, onafhankelijk maar wel in dezelfde ruimte. Een creatieve kruisbestuiving. Zeven dagen per week.

Inloopatelier De Remise beschikt over een ruime hoeveelheid werkplekken in een hoge, goed verlichte ruimte. Je deelt de ruimte en de middelen die er in staan met elkaar.

Je kunt kiezen voor verschillende contractvormen. Ben je al een tijd op zoek naar een vaste werkplek, dan is een jaarcontract het voordeligst. Zoek je meer een tijdelijke oplossing, bijvoorbeeld voor een project of een specifieke opdracht, kun je ook kiezen voor een contract van 6 maanden.

Kosten

€ 133,00 per maand exclusief btw (jaarcontract)

€ 166,00 per maand exclusief btw (half jaarcontract)

Wil je meer weten of wil je eerst een keer langskomen om te kijken of inloopatelier De Remise je bevalt? Vul dan het contactformulier in voor een afspraak!

OPENINGSTIJDEN EN INFORMATIE

0628954107
11am – 17pm
www.atelierderemise.com

Atelier de Remise van Creatieve Makers Amsterdam is een onderneming met een sociaal gezicht. Creatieve Makers Amsterdam is een initiatief van Rick Goudsmit en Jasper Banen die met de stichting KunstWest al veel kunstprojecten in Amsterdam Nieuw West hebben georganiseerd en eigenaars zijn van het C-lab.