HW10 | CAWA werkruimte Hw 0.V 02

RUIMTENR.
0.V 02
RUIMTE
38,5 m2
VANAF
Per direct
HUUR
€ 382,45   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Hendrik van Wijnstraat 10
1065 AS Amsterdam

In de zomer van 2012 is deze voormalige school in Slotervaart omgetoverd tot een broedplaats die op initiatief en in samenwerking van buurtbewoners is ontstaan. Het is een levendige community met een ontmoetingsruimte en veel publieksactiviteiten, die een belangrijke functie voor de buurt vervult. Denk daarbij aan open atelierroutes, yoga, vechtsport en workshops voor en door bewoners uit Slotervaart. De disciplines van de huurdersgroep lopen breed uiteen, zo zijn er kunstenaars die zich bezighouden met keramiek, beeldhouwen/boetseren, schilderen en ontwerpen. Ook geven veel van de huurders workshops voor de buurt. Daarnaast is er elke woensdagochtend in Lokaal 01 koffie voor de buurt.

Let op: voor deze ruimte is een positieve CAWA basistoets verplicht. De deadline voor het afronden van de CAWA-toets (kijk naar de uiterste aanleverdata) vind je hier. Voor meer informatie over de CAWA basistoets, klik hier.

Deze ruimte is helaas niet geschikt voor activiteiten waarbij er veel geluid wordt geproduceerd, zoals een (professionele) muziekstudio of repetitieruimte. 

Kale huur                          €  278,18
BTW                                   €  80,32
Servicekosten                 €  104,27
———————————————————–
Totaal (incl. btw)         €   462,76

Let op: Broedplaats HW10 is een broedplaats die een sterke binding heeft met de buurt. Daarom zijn we voor deze werkruimte specifiek op zoek naar een huurder die een sterke binding heeft met Nieuw-West of deze wil creëren.

Interesse? Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Esperanza.

Vermeld in je aanmelding de broedplaats, het ruimtenummer en kort iets over wie je bent, wat je doet, hoe je de ruimte wilt gebruiken en een link naar je (online) portfolio.  Geef ook aan of je al een binding hebt met HW10 of de buurt of hoe je denkt deze te gaan creëren.  

De bezichtigingen zullen plaatsvinden in verschillende rondes in de maand april. Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging en bevestiging.