Hoge en grote ruimte op begane grond Broedplaats ACTA

Size
147 m2
From
in overleg
Rent
1.307,37 (inc. servicekosten, excl. btw)

Broedplaats ACTA, het vroegere Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, opereert tegenwoordig als creatieve broedplaats. Met zo’n 200 creatieve ondernemers en kunstenaars in 75 werkruimtes, is het nu een plek waar mensen samenkomen om te creëren en te ontmoeten. RADION is gehuisvest in deze broedplaats en biedt een cultureel podium, inclusief 24-uursclub, eetcafé en expozaal. 12 huurders hebben de mogelijkheid een woon-werkruimte te huren. Daarnaast verbouwt de ACTA tuingroep groente en houden ze bijen in het voedselbos. De OPEN ACTA is een initiatief van creatieve ondernemers uit de broedplaats, waarbij aansluiting wordt gezocht met de buurt. Hiernaast huisvest TWA 460 studenten in de bovenverdiepingen van het ACTA gebouw. Dit alles maakt ACTA tot een plek waar altijd iets te beleven is.

De ruimte die vrijkomt bevindt zich op de begane grond en grenst aan een buitenruimte aan de achterkant van het pand wat makkelijk is voor laden en lossen en in de zomer een heerlijke binnenplaats is.  De ruimte bevindt zich tussen andere grotere ateliers met creatieve ondernemers en kunstenaars die zich met van alles bezighouden, zoals theaterproductie, festival productie, fotostudio’s tot kledingontwerp en -productie.

Kale huur          € 943,54
Servicekosten € 363,83
BTW 21%           € 274,55
——————————————–
Totaal                € 1.581,92

De bezichtigingen zullen plaatsvinden 1 op 1. Interesse? Stuur een mailtje naar ryan@urbanresort.nl, met een kort verhaaltje wat je doet en wie je bent.