Grote werkruimte beschikbaar in broedplaats LELY

RUIMTENR.
L.025c
RUIMTE
47,7 m2
HUUR
€ 395,68   |  excl. btw
Adres

Schipluidenlaan 12
(Entree aan de kant van de Willem Frogerstraat)
1062 HE Amsterdam

In broedplaats Lely komt op de begane grond een werkruimte vrij. Het gaat om een grote werkruimte met een kleine raampartij. Je deelt de broedplaats met een diversiteit aan kunstenaars, creatievelingen en verschillende culturele instellingen zoals ISH Dance Collective, De Appel, Studio Julian Hetzel en Dood Paard. De broedplaats is gelegen vlak naast Station Lelylaan dus heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een kandidaat die de ruimte zal gebruiken als werkruimte, atelier of kantoor. Deze ruimte is niet geschikt als muziek-, geluids- of opnamestudio.

Kale huur                          €   248,39
Servicekosten                 €    147,29
BTW.                                   €    83,09
———————————————————–
Totaal (incl. btw)         €   478,77

Interesse? Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Rixta en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats

Vertel in je aanmelding kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging. De eerste bezichtingingsronde staat gepland op woensdag 8 februari tussen 15:00 en 17:00.