Twee werkruimtes beschikbaar in broedplaats LELY

RUIMTENR.
L. 1.02 + L.1.03
RUIMTE
50,7 + 50,2 m2
VANAF
Per direct
HUUR
€ 1650,93   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Schipluidenlaan 12
(Entree aan de kant van de Willem Frogerstraat)
1062 HE Amsterdam

In broedplaats Lely komen op de eerste verdieping twee lichte ruimtes vrij. De ruimtes zijn naast elkaar gelegen en de indeling met de gang maakt het ideaal voor 1 partij om beide ruimtes te huren. Dat is niet een vereiste, de ruimtes kunnen ook afzonderlijk van elkaar worden gehuurd.

Je deelt de broedplaats met een diversiteit aan kunstenaars, creatievelingen en verschillende culturele instellingen zoals ISH Dance Collective, De Appel, Studio Julian Hetzel en Dood Paard. De broedplaats is gelegen vlak naast Station Lelylaan dus heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een kandidaat die de ruimte zal gebruiken als werkruimte, atelier of kantoor. Deze ruimte is niet geschikt als muziek-, geluids- of opnamestudio.

Ruimte L. 1.02
Kale huur                          €  657,33
Servicekosten                 €    171,94
BTW.                                   €    36,11
———————————————————–
Totaal (incl. btw)         €   865,38

Ruimte L. 1.03
Kale huur                          €  651,41
Servicekosten                 €    170,25
BTW.                                   €    35,75
———————————————————–
Totaal (incl. btw)         €   857,41

 

Interesse? Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Rixta en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats

Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging.