Grote ruimte in souterrain Broedplaats LELY

Location
LELY
Address

Schipluidenlaan 12
(Entree aan de kant van de Willem Frogerstraat)
1062 HE Amsterdam

Size
96.6 m2
From
1 juni 2019
Rent
€ 668,79 (incl. servicekosten excl. btw)

Broedplaats LELY is een internationale broedplaats in een oud monumentaal schoolgebouw waar individuele kunstenaars wonen en werken en waar enkele kunst- en culturele instellingen als de Appel, STEIM, de AHK, Frascati en Mixtree zijn gehuisvest.

Per 1 juni komt een grote ruimte onder de aula vrij, bestaande uit drie aaneengesloten ruimtes in een L-vorm. De ruimte grenst aan de algemene ontvangsthal van het gebouw en is daarom interessant om geschikt te maken voor een (semi)publieke functie en natuurlijk als (te combineren) werkruimte. De ruimtes bevinden zich onder de aula in het souterrain. Op dit moment heeft de huidige gebruiker de ruimte als tentoonstellingsruimte ingericht waarbij de ramen aan de zijkant met een voorzetwand weggewerkt zijn. Ook de rode vloer zal eruit gehaald worden. De ruimte heeft dus een aantal kleine raampjes die na oplevering door de huidige huurder weer te voorschijn komen, maar nu niet zichtbaar zijn.

We hebben de voorkeur voor een huurder die een bijdrage levert aan de culturele programmering en publieke ambities van Broedplaats Lely.

Kale huur           €    388,63
Servicekosten  €     280,16
BTW 21%            €    140,45
________
Totaal                €   809,24

Interesse? Bel en vraag naar Tessa Conijn (020-6937575) of stuur een mail naar tessa@urbanresort.nl