Grote nieuwe CAWA-werkruimte voor 3 personen LYCKA

Size
52 m2
From
1 november 2021
Rent
660,00 (incl. servicekosten, excl. btw)

Heb je altijd al deel uit willen maken van een kunstenaars community? Ben je een artiest die inspiratie put uit onverwachte ontmoetingen of geniet je ervan je stempel te drukken op je omgeving? Zie je jezelf wel exposeren, workshops geven of events organiseren in de Buurtkamer? In LYCKA gaan creatief en sociaal hand in hand. Wij zoeken makers en kunstenaars die zich willen vestigen in broedplaats LYCKA en mee willen bouwen aan Sloterdijk als nieuwe stadswijk.

Woontoren & broedplaats LYCKA biedt ruimte voor zo’n 40 (jonge) CAWA-kunstenaarsDe broedplaats in LYCKA bestaat uit 7 ateliers en een ruime & lichte, multifunctionele Buurtkamer. Op de eerste verdieping is nog een groot en gloednieuw atelier van 52m2 beschikbaar voor 3 personen!

Om je te kunnen aanmelden voldoet iedereen (o.a) aan de CAWA voorwaarden: je bent afgestudeerd aan een kunstvakopleiding en professioneel werkzaam in een creatief beroep.

Kale huur                        € 551,00
Servicekosten               € 109,00
——————————————————
Totaal  (excl. btw)          € 660,00

Interesse? Stuur een mailtje naar quirina@urbanresort.nl. Vertel hierbij kort iets over wie jullie zijn, wat jullie doen en hoe jullie de ruimte zouden willen gebruiken. Heb je al een geldige CAWA toets? Stuur dan meteen een screenshot van het resultaat mee!

Bezichtigingen vinden plaats op maandag 18 oktober vanaf 16:00 uur. Let op: bezichtigingsafspraken dienen te worden bevestigd.