CAWA-werkruimte beschikbaar in Broedplaats ACTA

Size
66.9 m2
From
1 januari
Rent
€503,02 (incl service kosten, ex. btw)

Broedplaats ACTA, het vroegere Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, opereert tegenwoordig als creatieve broedplaats. Met zo’n 200 creatieve ondernemers en kunstenaars in 75 werkruimtes, is het nu een plek waar mensen samenkomen om te creëren en te ontmoeten. RADION is gehuisvest in deze broedplaats en biedt een cultureel podium, inclusief 24-uursclub, eetcafé en expozaal. 12 huurders hebben de mogelijkheid een woon-werkruimte te huren. Daarnaast verbouwt de ACTA tuingroep groente en houden ze bijen in het voedselbos. De OPEN ACTA is een initiatief van creatieve ondernemers uit de broedplaats, waarbij aansluiting wordt gezocht met de buurt. Hiernaast huisvest TWA 460 studenten in de bovenverdiepingen van het ACTA gebouw. Dit alles maakt ACTA tot een plek waar altijd iets te beleven is.

De ruimte die vrijkomt bevindt zich op de eerste verdieping en kijkt uit over het plein van het ACTA gebouw. De ruimte is in te delen in twee ruimtes, met bijvoorbeeld een pantry in het voorste gedeelte. De ruimte bevindt zich in een gang waar veel verschillende disciplines zitten; van geluidsstudio’s & filmmakers tot aan schilders en kledingmakers.

Kale huur          € 337,44
Servicekosten € 165,58
BTW 21%           € 105,63
——————————————–
Totaal                € 608,65

Let op! Het gaat hier om een CAWA-ruimte. Kijk op de CAWA-site wat de voorwaarden hiervoor zijn.

De bezichtigingen zullen plaatsvinden 1 op 1. Interesse? Stuur een mailtje naar ryan@urbanresort.nl, met een kort verhaaltje wat je doet en wie je bent. De bezichtigingen zullen plaatsvinden op 30 november.