Groot (200m2+) CAWA-Atelier beschikbaar WESTERDOK

RUIMTE
219,1 m2
VANAF
1 maart 2023

In een inspirerende omgeving aan de kade van het Westerdok liggen ruime, lichte en sfeervolle ateliers. Broedplaats Westerdok is één van de meest centraal gelegen broedplaatsen van Amsterdam en bestaat uit 17 ateliers verdeeld over nieuwbouw op Westerdokseiland. Als je over de Westerdok loopt en goed om je heen kijkt, kan je op vele hoeken de diverse huurdersgroep die hier huist spotten. Deze is uiteenlopend van beeldend kunstenaars en ontwerpers tot sociale initiatieven en vernieuwende collectieven. 

Een atelier in een ruime en lichte ruimte van maar liefst  219,1m2  op de Westerdoksdijk 597D is per 1 maart beschikbaar!

Deze ruimte bestaat uit een begane grond met kleine opslag tegenover de trap en een bovenverdieping. Een kleine ruimte op de begane grond tegenover de trap kan dienen als opslagplek. Het zit in een hoekpand op de Westerdoksdijk en is vanaf de weg goed zichtbaar. Er is een toilet, een witte vloer, verwarming, keukenblokje, gecertificeerd slot, ramen die open kunnen, ventilatie.

De ruimte pakt veel natuurlijk licht van buiten dankzij de drie grote raampartijen aan de kant van de Westerdokdijk en twee aan de Coffijboomstraat, die de begane grond en de eerste verdieping beslaan.

Wij zien in deze ruimte graag een huurder met een sociale of buurtfunctie terug, maar staan ook open voor andersoortige aanmeldingen. De ruimte is daarbij ook bij uitstek geschikt als gezamenlijke kunstwerkplaats, waar bijvoorbeeld les gegeven wordt, incidenteel wordt geëxposeerd, lezingen of andere bijeenkomsten gehouden kunnen worden.

Prijs
Kortingstarief CAWA:  € 1.737,94 excl. btw
Servicekosten:             € 200,00 excl. btw

CAWA
Let op: deze ruimte heeft een CAWA-tarief. Dat betekent dat een positieve basis of top CAWA toets verplicht is!
Lees hier meer over de CAWA toets.

Bij vragen over deze procedure wat betreft de ruimte op Westerdok mail Rixta@urbanresort.nl.

Foto’s
De eerste foto’s zijn van de huidige situatie, de laatste foto’s zijn van een eerdere huurder.

Aanmelding
Heb je interesse? Vul dan dit formulier in.dan mailt Rixta je terug en plannen we vervolgens een 1 op 1 bezichtiging in. De eerste bezichtigingen vinden plaats begin januari.

Voeg bij een aanmelding ook meteen wat van je werk bij, bijvoorbeeld een website of portfolio, en een korte introductie van een plan van wat je in de ruimte zou willen. Laat ook weten of je aanmelding bij de CAWA gaat doen, of dat je al een CAWA toets hebt.