Gloednieuwe open werkruimte voor 2 personen begane grond LYCKA

Size
38 m2
From
1 november 2021
Rent
476,00 (incl. servicekosten, excl. btw)

Heb je altijd al deel uit willen maken van een kunstenaars community? Ben je een artiest die inspiratie put uit onverwachte ontmoetingen of geniet je ervan je stempel te drukken op je omgeving? Zie je jezelf wel exposeren, workshops geven of events organiseren in de Buurtkamer? In LYCKA gaan creatief en sociaal hand in hand. Wij zoeken makers en kunstenaars die zich willen vestigen in broedplaats LYCKA en mee willen bouwen aan Sloterdijk als nieuwe stadswijk.

De gloednieuwe broedplaats in LYCKA bestaat uit 7 ateliers en een ruime & lichte, multifunctionele Buurtkamer. Er is nog een werkruimte vrij voor 2 personen op de begane grond, naast de buurtkamer. Wij zoeken specifiek naar personen die een connectie willen maken met deze buurtkamer middels bijvoorbeeld een sociaal-maatschappelijk publiek programma, maar andere ideeën zijn uiteraard ook welkom!

Om je te kunnen aanmelden voldoen jullie allebei (o.a) aan de CAWA voorwaarden: je bent afgestudeerd aan een kunstvakopleiding en professioneel werkzaam in een creatief beroep.

Kale huur                        € 398,00
Servicekosten               €   78,00
——————————————————
Totaal  (excl. btw)       € 476,00

Interesse? Stuur een mailtje naar quirina@urbanresort.nl. Vertel hierbij kort iets over wie jullie zijn, wat jullie doen en hoe jullie de ruimte zouden willen gebruiken. Heb je al een geldige CAWA toets? Stuur dan meteen een screenshot van het resultaat mee!

Bezichtigingen vinden plaats op maandag 18 oktober vanaf 16:00 uur. Let op: bezichtigingsafspraken dienen te worden bevestigd.