Lutke | Werkplek

RUIMTENR.
LTK 0.05
RUIMTE
10 m2
VANAF
1 maart 2023
HUUR
€ 96,45
Adres

Lutkemeerweg 2,
1067 TH, Amsterdam

GEZOCHT: Medehuurder voor werkplek in Lutke (parttime!)
Hoi ik ben Bibi-Joan, een kunstenaar die werkt met fotografie en video. Ik ben op zoek naar een medehuurder die met mij een werkplek wil delen.
De ruimte
Het gaat om een werkplek met een bureau, dus geschikt voor fotografen, videografen, schrijvers e.d. Niet geschikt voor mensen die echt met materialen werken (schilderen, keramiek etc) of muzikanten.
De totale ruimte is 52m2. Je deelt de studio met Co (fotograaf, zit beneden) en Thomas (publicist, boven). Er is niet heel veel ruimte voor opslag, maar we kunnen kijken in overleg hoe we eventueel extra ruimte kunnen maken voor jouw spullen.
We delen de werkplek dus dat betekent dat je een halve week beschikking hebt tot de werkplek. Dagen zijn in overleg.
Over de broedplaats Lutke
In de Broedplaats Lutke werken 17 kunstenaars vanuit verschillende disciplines; beeldende kunstenaars (multimedia, schilderen, installatie), schrijvers, illustratoren en modeontwerpers. De broedplaats ligt midden in de weilanden in Amsterdam West. Een unieke plek en vooral geschikt voor kunstenaars die het heel fijn vinden om net buiten de stad zich te kunnen focussen op hun werk. De plek is goed bereikbaar met auto en fiets. Iets minder gemakkelijk met het OV.
Prijs en voorwaarden
  • – De prijs is op dit moment 96,45 euro inclusief btw per maand (voor 3,5 dag in de week)
  • – Huurperiode van een jaar waarbij de voorwaarden gelden van het huurcontract van de gehele studio (opzegtermijn, huurverhoging etc)
Interesse? Stuur een mailtje naar mail@bibi-joan.com.
Vertel in je mail kort iets over wie je bent, wat je doet en wanneer je de werkplek zou willen gebruiken. Als het op papier een goede match is nodig ik je graag uit om te komen kijken naar de werkplek!
Groetjes,
Bibi