Fijne CAWA werkruimte per direct beschikbaar in Broedplaats KOCH

Location
Koch
Address

Robert Koch Plantsoen 19, Amsterdam

Size
25 m2
From
Per direct
Rent
201,59 incl. servicekosten, excl. BTW

Fijne CAWA werkruimte beschikbaar in Broedplaats KOCH

In Broedplaats KOCH is er per direct een fijne werkruimte beschikbaar van 25 m2. De ruimte bevindt zich op de begane grond en heeft aan één kant ramen. In de broedplaats is ook een “Buurtkamer” te vinden. Hier organiseren meerdere huurders uit de broedplaats workshops, exposities en andere activiteiten voor de buurt en/of de stad.

De werkruimte is op verschillende manieren te gebruiken en daarmee geschikt voor diverse kunstenaars, makers en andere creatieven. Voor de werkruimte dien je positief door de CAWA getoetst te worden. Meer informatie over de voorwaarden van de CAWA vind je op hun website.

Broedplaats KOCH is een kleinschalige (buurt)broedplaats in Watergraafsmeer waar begin dit jaar zo’n 30 creatieven zijn ingetrokken. Op de begane grond zitten diverse kunstenaars, (sociaal/ cultureel) ondernemers, vormgevers, makers of andere creatieven. Ook is er een tuin aanwezig.

Betrokkenheid met, of ideeën voor, de Buurtkamer op het gebied van culturele of sociale programmering en/of binding met de buurt zijn een pré.

Ruimte 25m2 incl. CAWA korting

Kale huur           €    150,00
Servicekosten  €    51,59
BTW 21%            €    42,33
________
Totaal € 243,92

De bezichtiging vindt plaats op donderdag 16 mei om 16:00. Voor de bezichtiging dien je je aan te melden. Heb je interesse, vragen over de bezichtiging of selectieprocedure of wil je je aanmelden? Mail dan naar ran@urbanresort.nl.