Lizzy | Werkruimte 0.1

RUIMTENR.
0.1
RUIMTE
33,3 m2
VANAF
1 september 2024
HUUR
€ 463,71   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Lizzy Ansinghstraat 86
1072 RD Amsterdam

LIZZY was vroeger een jongerencentrum in de Pijp. Muziektalent krijgt nu ruimte om te experimenteren in deze muzikale broedplaats. Van de buitenkant ziet het gebouw er misschien gesloten uit, maar aan de binnenkant leeft het volop. Allerlei soorten geluidsmakers verzamelen zich in deze broedplaats.

 

GEEN CAWA RUIMTE
De gemeente subsidieert broedplaatsen om betaalbare ateliers voor kunstenaars en creatieven te realiseren. Een deel van de ruimtes in onze broedplaatsen zijn voor deze doelgroep gereserveerd. De CAWA-commissie toetst uit naam van de gemeente of een kandidaat kunstenaar of creatieve professional is en zo’n CAWA-ruimte mag huren.

Om in aanmerking te komen voor deze ruimte,  is een positieve CAWA basistoets geen vereiste.   Je hoeft dus niet in het bezit te zijn van een positieve CAWA basistoets om je kandidaat te stellen voor deze ruimte. Wel geven een voorkeur aan kandidaten wiens kernactiviteiten vallen binnen het sociaal-culturele domein. Beroepen die salonachtige diensten aanbieden (zoals kapper, nagelstyliste, wimperstyliste, tattoo artist) of beroepen die gezondheidsdiensten aanbieden (fysieke of psychische therapie en/of coaching) komen helaas niet in aanmerking voor deze ruimte.

INTERESSE?
Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Esperanza. Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Wil je de ruimte delen? Neem dan ook je potentiële medehuurders mee in de aanmelding.

BEZICHTIGING
Een bezichtiging is alleen mogelijk via een persoonlijke uitnodiging.

LOCATIE
Adres en eventuele routebeschrijving vind je hier.

VRAGEN
Heb je na bovenstaande informatie nog een ruimte- of broedplaatsspecifieke vraag? Stuur dan een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl. We helpen je graag verder!