Coming soon! Werkruimtes in WIJBURG

RUIMTE
20 - 50 m2
VANAF
In de loop van 2023
Adres

IJburglaan 543
1087BE, Amsterdam

De bouw vordert gestaagd en ondertussen maken de bouwhekken langzaam plaats voor giga grote glazen puien en licht overgoten werkruimtes. Broedplaats WIJBURG is in no time een feit! Maar liefst twintig jaar zullen de eerste twee verdiepingen van de nieuwe woontoren aan de IJburglaan dienen als creatieve hub voor de bewoners en bezoekers van het eiland. Lees hier meer over WIJBURG in het bruisende hart van IJburg. Bijgevoegd zijn enkele foto’s van de ruimtes (in aanbouw)

AANMELDEN
In de loop van februari 2023 zijn we op zoek naar creatieven voor deze gloednieuwe locatie. Houd deze pagina in de gaten: Je kan je spoedig aanmelden voor een rondleiding. 

In Broedplaats WIJBURG komen kunst & technologie samen. Voor WIJBURG zoeken we huurders die zich op het snijvlak bevinden van maken – experiment – presentatie, in bijvoorbeeld de domeinen: technologie, nieuwe media en digitale kunst. Een broedplaats met creatieven die werken in de ‘kunstvormen van de toekomst’ en daarmee wellicht een jonger publiek aanspreken. IJburg wordt namelijk gekenmerkt door veel huishoudens met jong volwassen kinderen. Ook zullen op IJburg de aankomende jaren veel studenten zich vestigen i.v.m. de realisatie van een grote campus van InHolland. In WIJBURG zien we specifiek voor deze doelgroepen, daarom graag de vestiging van een TechLab of werkplaats.

> 10 (CAWA) ateliers en werkruimtes
> Ruimtes te huur vanaf medio 2023

> Gloed nieuwe , lichte werkruimtes
> Variërend van 20-50m2
> Begane grond & 1ste verdieping
> 20 minuten OV verbinding vanaf CS
> Groot deel van de ruimtes bestemd voor CAWA huurders

MULTIFUNCTIONELE RUIMTE
Naast verschillende werkruimtes, is er ook één prachtige indrukwekkende multifunctionele ruimte beschikbaar.  Deze prachtige ruimte is zeer geschikt voor publieke activiteiten en heeft een zichtfunctie aan de doorlopende winkelstraat. Deze ruimte is met name om die reden uitermate geschikt voor presentaties, workshops en meet-ups. Lees hier verder.

INTERESSE
In de loop van februari kan je je aanmelden voor Wijburg. Houd onze website in de gaten, en like en volg ons op onze socials om geen nieuws te missen!

Wil je onze incidentele nieuwsbrief Ruimte aanbod ontvangen? Vul dan hier ons inschrijfformulier in.
Maandelijks versturen wij ook een nieuwsbrief Nieuws uit de broedplaatsen. Daarin lees je meer over onze huurders, culturele publieks activiteiten, vrijkomende ruimtes en nieuwe projecten. Meld je hier aan.

 
(c) Gemeente Amsterdam | Fotograaf: Marcel Israël
(c) Gemeente Amsterdam | Fotograaf: Marcel Israël
(c) Gemeente Amsterdam | Fotograaf: Marcel Israël
(c) Gemeente Amsterdam | Fotograaf: Marcel Israël