Coming soon! BAGGERBEEST komt er aan!

VANAF
Bezichtigingen in de loop van 2023
Adres

Zuiderzeeweg 47
1095 KX Amsterdam

Wie op de westelijke punt van het Zeeburgereiland staat en naar de enorme zandwagens kijkt die eindeloos lijken te verplaatsen over de lege vlakte, zal zich nauwelijks kunnen voorstellen dat hier in de komende 15 jaar een nieuwe stadswijk verreist waar meer dan 11.000 mensen komen te wonen in gebouwen die soms honderd meter boven de grond uit torenen. Dit wordt de Sluisbuurt.

BOUWEN AAN BAGGERBEEST
Eind 2022 start Urban Resort hier met de bouw van een nieuwe creatieve broedplaats: BAGGERBEEST. Dit wordt het allereerste gebouw van deze wijk en daarmee de pionier op de zandvlakte. Baggerbeest bestaat uit vier gebouwen. In totaal komen er in Baggerbeest 57 CAWA ateliers, 19 niet-CAWA ateliers, een horecagelegenheid en een multifunctionele zaal. Lees hier meer over BAGGERBEEST.

AANMELDING RUIMTES VANAF FEBRUARI  VAN 2023
In loop van 2023 zijn we op zoek naar creatieven voor deze bijzondere locatie. Houd deze pagina in de gaten: Je kan je spoedig aanmelden voor een rondleiding.

> 57 CAWA  + 19 niet-CAWA ateliers/werkruimtes
> 4 gebouwen, binnenplaats, mutifunctionele zaal én horeca
> 14m2 tot 35m2
> Begane grond & 1ste verdieping
> 15 minuten OV verbinding vanaf CS
> Groot deel van de ruimtes bestemd voor CAWA huurders

CULTUREEL PROGRAMMA & HORECA
Naast verschillende werkruimtes, zijn wij opzoek naar partners die met ons een interessant (cultureel) programma willen neerzetten in Baggerbeest. De multifunctionele ruimte van 200m2 is daar zeer geschikt voor, in combinatie met de horeca van 250m2. Wij zijn tevens opzoek naar een horeca partij die op deze bijzondere plek wilt ondernemen. Lees hier verder.

INTERESSE
In de loop van 2023 kan je je interesse voor een werkruimte kenbaar maken via onze website. Houd ondertussen onze socials in de gaten, daarop maken we de mogelijkheden voor inschrijving bekend.

Wil je onze incidentele nieuwsbrief Ruimte aanbod ontvangen? Vul dan hier ons inschrijfformulier in.
Maandelijks versturen wij ook een nieuwsbrief Nieuws uit de broedplaatsen. Daarin lees je meer over onze huurders, culturele publieks activiteiten, vrijkomende ruimtes en nieuwe projecten. Meld je hier aan.

 

 
(c) Studio Valkenier
(c) Studio Valkenier
(c) Studio Valkenier
(c) Studio Valkenier
(c) Studio Valkenier