Chassé | Ruime werkruimte CH 0.18

RUIMTENR.
CH 0.18
RUIMTE
51,1 m2
VANAF
per direct
HUUR
€ 1034,43   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

CHASSE
Chasséstraat 91
1057 JB Amsterdam

CHASSE
Het pand bestaat uit twee verdiepingen met in totaal 10 ruimtes variërend van 17m2 tot 117m2. De prachtige grote ruimte met schuin dak van maar liefst 51,1, is zeer geschikt voor het gebruik door kunstenaars, of creative organisaties. In de ruimte is er ook een ruime opslag kast. 

Klik hier voor meer informatie over Chassé. 

PROFIEL
Voor deze broedplaats zijn we op zoek naar gedreven kunstenaars, collectieven en/of organisaties die een blijvende impact willen maken en bruggen willen slaan tussen mensen. Die verbinding en ontmoeting faciliteren. Urban Resort wil in deze broedplaats, die zich op een zeer centraal punt in Amsterdam bevindt, plek bieden aan groepen die vaak over het hoofd gezien worden. Juist op deze gewilde locatie, vinden we het belangrijk dat mensen hun talenten kunnen ontwikkelen die daar misschien niet altijd even gemakkelijk ruimte voor vinden midden in de stad.
Individuen, groepen of organisaties die zich bijvoorbeeld richten op het snijvlak van kunst en maatschappij en werken met thema’s als postkoloniale perspectieven, intersectionaliteit of queerness en een activitische insteek is welkom.

KOSTEN
Kale huur                       €   826,39
Servicekosten              €   208,04
BTW 21%                        €   217,23
________________________________
Totaal (incl. btw)           €   1251,66

 

Deze ruimte is helaas niet geschikt voor activiteiten waarbij er veel geluid wordt geproduceerd, zoals een (professionele) muziekstudio of repetitieruimte. 

INTERESSE?

Interesse om de ruimte te bezichtigen? Stuur dan een email naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Hanna onder vermelding van “Chassé CH 0.18”. Zet er graag bij wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken.