CAWA-atelier op de tweede verdieping van broedplaats de KAZERNE

Size
13.7 m2
Rent
187,60 (inc. servicekosten, excl. btw)

Stichting Urban Resort ontwikkelt de komende 5 jaar, i.s.m. LOLA en buurtbewoners Maru Asmellash  (o.a. bekend van kledingmerk The New Originals) en Dennie Armelita, broedplaats de KAZERNE, 4 min lopen van Metrostation Reigersbos.

In deze voormalig Brandweerkazerne komen maar liefst 18 studio’s voor creatieve ondernemers, kunstenaars en culturele organisaties uit Zuidoost. Daarnaast komt
er een muziekproductieruimte, buurtwerkplaats, flex-werkplekken, (buurt)podium, buurtkeuken, koffiebar en sportzaal in het gebouw.

Deze ruimte KAZ 2.02 (13,7m2) op de tweede verdieping van broedplaats KAZERNE  Het toilet deel je met de andere huurders op dezelfde etage.

!Er zijn geen muziekstudio’s meer beschikbaar en beschikbare ruimtes zijn hiervoor niet geschikt!

CAWA is een vereiste.
Voor deze ruimte zijn we op zoek naar iemand die bereid is om de CAWA toetsing te doen. Lees hier stap voor stap stap hoe je de CAWA-aanmelding kan doen.

Kale huur € 150,00
Servicekosten € 37,60
BTW 21% € 39,40
—————————
Totaal € 227,00

Interesse? Stuur dan een mailtje naar saskia@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. Let op: bezichtigingen zijn enkel 1 op 1 mogelijk.