CAWA Atelier beschikbaar in Broedplaats ACTA per 1 augustus

Location
Acta
Address

Louwesweg 1
1066 EA Amsterdam

Ruim en licht CAWA atelier in broedplaats ACTA beschikbaar per 1 augustus

Per 1 augustus komt er een licht CAWA atelier beschikbaar van 42,9 m2 op de eerste verdieping van broedplaats ACTA. Het betreft een atelier met een kleinere kamer voor, die verbonden is aan een grotere ruimte daarachter. Deze ruimte heeft ramen aan één zijde. Op deze verdieping is ook een gemeenschappelijke keuken te vinden.

Broedplaats ACTA biedt ruimte aan zo’n 180 creatieven. Op de begane grond en de eerste verdieping van het pand zitten verschillende ateliers, studio’s en werkruimtes met daarin diverse kunstenaars, (sociaal/cultureel) ondernemers, muzikanten, makers of andere creatieven. Ook café en club Radion is onderdeel van de broedplaats.

Betrokkenheid bij de ambities van Broedplaats ACTA op het gebied van culturele programmering en/of binding met de buurt is een pré.

Kale huur           €216,38
Servicekosten  €106,18
BTW 21%.           €67,74
Totaal                 €390,30

De bezichtiging vindt plaats op maandag 15 juli om 16:00. Voor de bezichtiging dien je je aan te melden. Voor het aanmelden en/of vragen over de ruimte, bezichtigingen en de selectieprocedure kan gemaild worden naar ran@urbanresort.nl. Voor de ruimte dien je positief door de CAWA getoetst te worden. Meer informatie over de CAWA vind je op hun website.