ACTA | CAWA werkruimte Ac. 0.16

RUIMTENR.
Ac. 1.16
RUIMTE
33,1 m2
VANAF
1 mei 2024
HUUR
€ 354,89   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

ACTA
Louwesweg 1
1066 EA Amsterdam

In broedplaats ACTA, het voormalig Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam aan de Louwesweg 1 in Slotervaart, werken ongeveer 200 culturele ondernemers en kunstenaars in 90 werkruimtes.

Naast de woon- en werkruimtes, vind je RADION in deze broedplaats. Deze culturele vrijhaven biedt een cultureel podium, 24-uursclub, eetcafé en expositieruimte. Er is ook een voedselbos, waar Hof van Acta groenten verbouwt en bijen huisvest. In de bovenverdiepingen vind je 460 studentenwoningen, welke door TWA worden beheerd.  Urban Resort realiseerde bij de start van ACTA een woongroep op de derde verdieping.

De ruimte die vrijkomt bevindt zich op de begane grond en kenmerkt zich door de natuurlijke lichtinval. Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een stille kunstenaar, creative of collectief.  Helaas is deze ruimte is niet geschikt als geluidsstudio of voor beroepen die salonachtige werkzaamheden uitvoeren (o.a. kapper, nagelstylist, schoonheidsspecialist).

Let op: Het gaat hier om een CAWA ruimte – Je moet in het bezit zijn van een positieve CAWA toets of deze tijdig aanvragen om deze ruimte per de ingangsdatum te kunnen huren.

CAWA RUIMTE
De gemeente subsidieert broedplaatsen om betaalbare ateliers voor kunstenaars en creatieven te realiseren. Een deel van de ruimtes in onze broedplaatsen zijn voor deze doelgroep bestemd. De CAWA-commissie toetst uit naam van de gemeente of een kandidaat kunstenaar of creatieve professional is en zo’n CAWA ruimte mag huren. Niet-getoetste kandidaten komen dus helaas niet in aanmerking voor het huren van deze specifieke ruimtes. 

Lees op de pagina van Ateliers en Broedplaatsen van de Gemeente Amsterdam of je voldoet aan de voorwaarden. Informeer jezelf tijdig over het CAWA-proces. De aanmelding kost tijd én een aanmelding doen bij de CAWA commissie kan enkel op specifieke data.

Je leest hier meer over alle stappen die je moet doorlopen. Op de website van de gemeente lees je meer over de deadlines. Check hier ook de CAWA informatiepagina van Urban Resort.

Huurprijs per maand: 
Kale huur          € 197,57
Servicekosten € 157,32
BTW 21%           € 74,53
——————————————–
Totaal huurprijs inclusief BTW          € 429,42

 

Interesse? Stuur een e-mail naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Esperanza onder vermelding van de broedplaats en het ruimtenummer. Vertel in je aanmelding kort iets over jezelf, wat je doet en waar je de ruimte graag voor wilt gebruiken.