BRUG | CAWA werkruimte BG 1.05

RUIMTENR.
BG 1.05
RUIMTE
28,8 m2
VANAF
per direct
HUUR
€ 525,43   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

IJburglaan 543
1087BE, Amsterdam

*All correspondence and applications can be done in English.

 

Op IJburg vind je een gloednieuwe woontoren met in de plint Broedplaats BRUG. Hier hebben inmiddels de eerste  kunstenaars en creatieve bedrijven hun intrek genomen in 10 (CAWA) ateliers en werkruimtes op de begane grond en 1ste verdieping van het gebouw. Daarvan zijn nog een aantal ateliers en werkruimtes beschikbaar! In de lichte etalageruimte aan de straatzijde van de IJburglaan, worden activiteiten en evenementen georganiseerd door Muziekschool Amsterdam op het snijvlak van kunst, muziek & technologie. Broedplaats BRUG is een moderne en intieme broedplaats en biedt kansen voor zowel de startende, als de gevestigde creatieveling: een plek om samen te komen, je te laten inspireren en uit te laten dagen op het gebied van hedendaagse kunst. Lees hier meer over deze locatie. Ben je geïnteresseerd in een bezichtiging? Aanmelden kan onderaan deze pagina.

De ruimte die vrij is bevindt zich op de eerste verdieping. Het is een ruime werkruimte op de hoek van het gebouw, met ramen waar veel licht doorheen komt. Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een kandidaat die de ruimte zal gebruiken als werkruimte of atelier.

> Deze ruimte is niet standaard geschikt als geluids-, muziek-, of opnamestudio. Werk je op een koptelefoon? Dan is het geen probleem. Kan je hier niet op werken? Dan moeten wij inventariseren of het bouwen van een box-in-box een mogelijkheid is. Mocht dit het geval zijn dan zullen we vragen om een bouwtekening en financiële begroting ter beoordeling van de haalbaarheid. De kosten voor het inbouwen van de box-in-box zijn voor de huurder zelf
> Ruimte is zeer geschikt om te delen met andere mede-gebruikers. Meld je samen, of met een groep, aan
> 15 minuten OV verbinding vanaf CS en vlak bij de oprit van de  ring Amsterdam

Ruimte BG 1.05
Kale huur                       €   410,49
Servicekosten              €   114,94
BTW 21%                        €   110,34
________________________________
Totaal.                            €   635,77

Let op: Het gaat hier om een CAWA ruimte – Je moet in het bezit zijn van een positieve CAWA toets of deze tijdig aanvragen om deze ruimte per direct te kunnen huren. 

PROFIEL
In Broedplaats BRUG komen hedendaagse kunst & jongeren samen. We zoeken huurders die zich op het snijvlak bevinden van maken – experiment – presentatie, in bijvoorbeeld in de domeinen: (audio)technologie, nieuwe media en digitale kunst. Een broedplaats met creatieven die een jonger publiek aanspreken en misschien ook iets met deze doelgroep zouden willen doen. Denk aan workshops, lessen of presentaties. IJburg wordt namelijk gekenmerkt door veel huishoudens met  kinderen die zich graag zouden laten inspireren door de creatieven die dagelijks bij hen om de hoek aan het werk zullen zijn. De aankomende jaren zullen veel studenten zich vestigen op IJburg  i.v.m. de realisatie van een grote campus van de Hogeschool Inholland. In BRUG zouden we het leuk vinden als de toekomstige huurders zich tot deze doelgroepen verhouden in hun dagelijkse praktijk.

Aanmelden voor een bezichtiging doe je via onderstaande knop. Schrijf een korte motivatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. Als je een ruimte samen wilt huren, geef dit ook aan in het formulier. Op basis van deze informatie nodigen wij kandidaten uit. Je kan alleen bezichtigen na ontvangst van een uitnodiging.

AANMELDPROCES
Een overzicht van de stappen die wij volgen in het gehele aanmeldproces vind je hier

VRAGEN
Heb je na bovenstaande informatie nog vragen?
Stuur dan een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl. We helpen je graag verder!


AANMELDEN BEZICHTIGING