BAGGERBEEST | CAWA Werkruimte 1ste verdieping 29,9 m2

RUIMTENR.
RvD 3.6
RUIMTE
29,5 m2
VANAF
per direct
HUUR
€ 550,-   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Rudi van Dantzigstraat 1 t/m 15
1095 PK Amsterdam

*All correspondence and applications can be done in English.

BAGGERBEEST
Baggerbeest is een broedplaats met een lerend en open karakter. Buurtbewoners van alle leeftijden kunnen hier terecht voor uiteenlopende activiteiten; een creatieve workshop volgen bij een van de huurders, een kleine theatervoorstelling bijwonen in de grote zaal, of gewoon een kopje koffie drinken bij de horeca. Hiernaast doet Inholland met het Sluislab onderzoek naar hoe je sociale binding kan creëren in een nieuwe stadswijk als De Sluisbuurt.

Baggerbeest biedt met een verscheidenheid aan voorzieningen, ruimte waar iedereen zich thuis kan voelen. De broedplaats heeft een binnenplaats van 1000m2 met een podium, waar minifestivals en makers-markten kunnen worden gehouden. Rondom de binnenplaats liggen de vier gebouwen, in totaal, 72 (CAWA-) ateliers en werkruimtes, een gezellige horecagelegenheid met terras, een jongerencentrum van Dynamo, Sluislab van Hogeschool Inholland, een buurtatelier waar bewoners initiatieven, zoals een weggeefwinkel, kunnen ontplooien en een multifunctionele ruimte waar voorstellingen, optredens en presentaties plaatsvinden. Het Baggerbeest is een plek waar toekomstige bewoners van de Sluisbuurt en van het omliggende Noord, Oost en IJburg hun creatieve talenten op verschillende manieren kunnen ontwikkelen.

Kale huur                       €   410,-
Servicekosten              €   140,-
BTW 21%                        €   115,-
________________________________
Totaal.                            €   665,-

Aanmelden voor een bezichtiging doe je via onderstaande knop. Schrijf een korte motivatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. Als je een ruimte samen wilt huren, geef dit ook aan in het formulier. Op basis van deze informatie nodigen wij kandidaten uit. Je kan alleen bezichtigen na ontvangst van een uitnodiging.

AANMELDPROCES
Een overzicht van de stappen die wij volgen in het gehele aanmeldproces vind je hier

VRAGEN
Heb je na bovenstaande informatie nog vragen?
Stuur dan een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl. We helpen je graag verder!


AANMELDEN BEZICHTIGING