BRUG | Werkruimte 1ste verdieping 30 m2

RUIMTENR.
BG 1.2
RUIMTE
30 m2
VANAF
1 juli
HUUR
€ 701,25   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

IJburglaan 543
1087BE, Amsterdam

*All correspondence and applications can be done in English.

BRUG

In samenwerking met Woningcorporatie Stadgenoot ontwikkelde we in 2023 broedplaats BRUG op IJburg. Een broedplaats in de plint van een gloednieuwe woontoren. Maar liefst twintig jaar zullen de eerste twee verdiepingen van het gebouw aan de IJburglaan dienen als creatieve hub voor de bewoners en bezoekers van het eiland. BRUG bevindt zich in het bruisende hart van IJburg, in het drukke winkelgebied van het eiland.

Hier werken dagelijks tientallen kunstenaars en creatieve bedrijven in de 10 ateliers op de begane grond en 1ste verdieping in de hoek van het gebouw. In de lichte etalageruimte aan de straatzijde zit Muziekschool Amsterdam. Het wordt de verbindende factor voor de buurt, de mede-huurders en scholieren. Er komt een ‘Muziekmaakplaats’ waarbij muziek & technologie centraal zal staan. Ook wordt de ruimte een inspiratieplek met inloopprogramma, exposities en inspiratieavonden. Daarnaast kunnen mede-huurders de ruimte gebruiken voor hun eigen programma’s. Kortom, een dynamische plek waar altijd iets te doen zal zijn.

BRUG is er voor de urbane en jonge creatieveling: een plek om samen te komen, zich te laten inspireren en uit te laten dagen op het gebied van hedendaagse kunst, nieuwe media en muziek. In Broedplaats BRUG komen kunst & jongeren samen.

Kale huur                       €  581,53,-
Servicekosten              €  119,61,-
BTW 21%                        €  147,28,-
________________________________
Totaal.                            €  848,52,-

Aanmelden voor een bezichtiging doe je via onderstaande knop. Schrijf een korte motivatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. Als je een ruimte samen wilt huren, geef dit ook aan in het formulier. Op basis van deze informatie nodigen wij kandidaten uit. Je kan alleen bezichtigen na ontvangst van een uitnodiging.

AANMELDPROCES
Een overzicht van de stappen die wij volgen in het gehele aanmeldproces vind je hier

VRAGEN
Heb je na bovenstaande informatie nog vragen?
Stuur dan een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl. We helpen je graag verder!


AANMELDEN BEZICHTIGING