Zaalverhuur Aula in LELY

Size
500 m2
From
Per Direct
Rent
Op aanvraag

Bent u op zoek naar een grote, opvallende ruimte?
De aula in LELY is beschikbaar en kan op verschillende manieren worden ingevuld. Denk aan een podium voor kunst en cultuur (dans, theater, beeld en muziek, exposities). Maar ook voor congressen, debatten, een exclusief diner of productlancering is deze multifunctionele en zonnige zaal uitermate geschikt.

Capaciteit
Feestindeling: 500 staanplaatsen. Theateropstelling: 200 zitplaatsen

Grootte
Ca. 500 m2

Tarieven
Het standaard kale tarief is 500 euro per dag of 300 euro per dagdeel. Bij een cultureel of maatschappelijk programma is in sommige gevallen een gereduceerd tarief mogelijk. Wij maken graag een offerte op maat voor u naar aanleiding van de specifieke wensen op het gebied van techniek, schoonmaak, begeleiding en catering.

Heeft u interesse?
In het huren van de aula eenmalig, terugkerend of voor een langere tijd? Neem dan contact op met ons: zaalverhuur@urbanresort.nl of 020-6937575.Over Broedplaats LELY
LELY is een Internationale broedplaats en huisvest kunstinstellingen als de Appel, STEIM, de AHK en Frascati. Stichting Urban Resort heeft het voormalige Calvijn College ingericht als gastvrije broedplaats, waar statushouders met een artistieke achtergrond samen wonen en werken met kunstenaars. Het schoolgebouw met als eyecatcher de grote aula is een icoon in Amsterdam Nieuw-West.

Bereikbaarheid
Met station Lelylaan op een steenworp afstand is LELY goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met tien minuten ben je met de trein op Centraal Station. Het Vondelpark is op 5 minuten fietsafstand. Onze ingang is bereikbaar via de (nieuwe) Willem Frogerstraat, check de route op www.facebook.com/lely.amsterdam/

Adres
LELY, Schipluidenlaan 12, Amsterdam