LYCKA | CAWA Werkruimte 2 personen Zaventemweg 77

RUIMTENR.
Zaventemweg 77
RUIMTE
52,1 m2
VANAF
1 september 2023
HUUR
€ 741,57   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

Zaventemweg 81
1043 EH Amsterdam

> > All correspondence and applications can be done in English <<

In Broedplaats Lycka komt er een ruim CAWA atelier met hoog plafond en veel raampartij vrij.

Broedplaats Lycka is een splinternieuw pand vlák naast station Sloterdijk. Er zijn zeven ruime ateliers op de begane grond en eerste verdieping, en tevens een Buurtkamer, waar Sloterdijkers zelf iets kunnen doen, en ook de kunstenaars welkom zijn om mee te doen of iets te organiseren. Nu vindt er bijvoorbeeld regelmatig de Learning Lunch, een workshop of spelletjes avond plaats, en zijn er afwisselende kunstenaars te zien op de  tentoonstellingsmuur.

RUIMTE
Een werkruimte van 52 vierkante meter komt hier vrij. Het atelier zit op de eerste verdieping en is erg ruim en hoog (3 meter hoge muren) met veel muur ruimte en grote ramen. Je hebt twee naburige ateliers waar elk meerdere kunstenaars de ruimtes delen. Beneden bevinden zich nog vier ateliers en de Buurtkamer.

Vanwege de grootte van de ruimte moeten hier twee hoofdhuurders met een positieve CAWA toets op het huurcontract, maar je kan de ruimte ook goed delen met nog meer. Er is een gemeenschappelijke keuken en wc op de begane grond. LYCKA is een creatieve broedplaats, er zitten veel videobewerkers in het pand, maar ook theatermakers, fashion designers, beeldend kunstenaars en performance artists.

 

Let op! Deze werkruimte heeft redelijke geluidsisolatie, toch is het niet geschikt voor het maken en opnemen van harde versterkte muziek of ander constante, harde geluiden.

KOSTEN
Kale huur                        €     604,87
Servicekosten               €      136,70
BTW                                 €      155,73
———————————————————–
Totaal (incl. btw)        €  897,30

 

PROFIEL
Voor deze ruimte zijn we op zoek naar twee of meer personen, waarvan twee hoofdhuurders die beide positief zijn getoetst door de CAWA commissie (lees hieronder verder).

Daarnaast is de bereidheid energie te steken in de community en in de verbinding met de buurt is een belangrijke eigenschap voor toekomstige LYCKA huurders.

 

CAWA RUIMTE
De gemeente subsidieert broedplaatsen om betaalbare ateliers voor kunstenaars en creatieven te realiseren. Een deel van de ruimtes in onze broedplaatsen zijn voor deze doelgroep gereserveerd. De CAWA-commissie toetst uit naam van de gemeente of een kandidaat kunstenaar of creatieve professional is en zo’n CAWA-ruimte mag huren. Niet-getoetste kandidaten komen helaas niet in aanmerking voor het huren van deze specifieke ruimtes. 

Lees op de pagina van Ateliers en Broedplaatsen van de Gemeente Amsterdam of je voldoet aan de voorwaarden. Daar is ook een stappenplan te vinden.
> Check hier de deadlines
> Check hier onze CAWA informatiepagina

Let op! Informeer jezelf tijdig! De aanmelding kost tijd én er zijn maandelijkse deadlines.

 

AANMELDEN
Interesse in de ruimte? Schrijf een korte motivatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. Stuur deze naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Rixta onder vermelding van de broedplaats en het ruimtenummer. Op basis van deze informatie nodigen wij kandidaten uit voor een bezichtiging.

 

BEZICHTIGINGEN
Let op! Bezichtigingen kunnen enkel plaatsvinden na ontvangst van een uitnodiging n.a.v. je aanmelding.  

 

LOCATIES 
Adressen en eventuele routeomschrijvingen vind je hier.

 

VRAGEN
Heb je na bovenstaande informatie nog vragen?
Stuur dan een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl. We helpen je graag verder!