ACTA | Grote CAWA werkruimte AC 1.54

RUIMTENR.
1.54
RUIMTE
66,9 m2
VANAF
01-10-2023
HUUR
€ 803,51   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

ACTA
Louwesweg 1
1066 EA Amsterdam

In broedplaats ACTA, het voormalig Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam aan de Louwesweg 1 in Slotervaart, werken ongeveer 200 culturele ondernemers en kunstenaars in 90 werkruimtes. O.a. Beeldend kunstenaar Edwin Zwakman, fotograaf Robin Alysha Clemens, grafisch ontwerper Lyanne Tonk en acteur en kunstenaar Jose Montoya hebben hun werkruimte hier. Een aantal van hen staat met hun profiel op de website van Urban Resort.

Naast de woon- en werkruimtes, vind je RADION in deze broedplaats. Deze culturele vrijhaven biedt een cultureel podium, 24-uursclub, eetcafé en expositieruimte. Er is ook een voedselbos, waar Hof van Acta groenten verbouwt en bijen huisvest. In de bovenverdiepingen vind je 460 studentenwoningen, welke door TWA worden beheerd.  Urban Resort realiseerde bij de start van ACTA een woongroep op de derde verdieping, hier wonen 12 broedplaatshuurders.

De ruimte die vrijkomt bevindt zich op de eerste verdieping en kijkt uit over het plein van het ACTA terrein. De ruimte bestaat uit 2 aan elkaar geschakelde ruimtes. De entree is via de kleine ruimte met kitchenette. Door een kort gangetje kom je in de grote werkruimte. Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een kandidaat die de ruimte zal gebruiken als werkruimte of atelier. Deze ruimte is niet geschikt als geluidsstudio-, muziek-, of opnamestudio. Het delen van de ruimte is bespreekbaar.

Let op: Het gaat hier om een CAWA ruimte – Je moet in het bezit zijn van een positieve CAWA toets of deze tijdig aanvragen om deze ruimte per 01-10-2023 te kunnen huren. 

Kale huur          €  399,32
Servicekosten €  404,19
BTW 21%           €   168,74
——————————————–
Totaal                € 972,25

Interesse?  Stuur een e-mail naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Anne en onder vermelding van de broedplaats en het ruimtenummer. Vertel in je aanmelding kort iets over jezelf, wat je doet en waar je de ruimte voor wilt gebruiken. Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging.