ACTA | Werkruimte Ac 1.56

RUIMTENR.
1.56
RUIMTE
43,9 m2
VANAF
per direct
HUUR
€ 552,43   |  incl. servicekosten, excl. btw
Adres

ACTA
Louwesweg 1
1066 EA Amsterdam

In broedplaats ACTA, het voormalig Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam aan de Louwesweg 1 in Slotervaart, werken ongeveer 200 culturele ondernemers en kunstenaars in 90 werkruimtes. O.a. Beeldend kunstenaar Edwin Zwakman, fotograaf Robin Alysha Clemens, grafisch ontwerper Lyanne Tonk en acteur en kunstenaar Jose Montoya hebben hun werkruimte hier. Een aantal van hen staat met hun profiel op de website van Urban Resort.

Naast de woon- en werkruimtes, vind je RADION in deze broedplaats. Deze culturele vrijhaven biedt een cultureel podium, 24-uursclub, eetcafé en expositieruimte. Er is ook een voedselbos, waar Hof van Acta groenten verbouwt en bijen huisvest. In de bovenverdiepingen vind je 460 studentenwoningen, welke door TWA worden beheerd.  Urban Resort realiseerde bij de start van ACTA een woongroep op de derde verdieping, hier wonen 12 broedplaatshuurders.

De ruimte die vrijkomt bevindt zich op de eerste verdieping en kijkt uit naar op het plein.

Indicatie huurprijs per 1 juli 2024*
Kale huur          €    343,78
Servicekosten €   208,65
BTW 21%           €      116,01
——————————————–
Totaal                € 668,44

*Per 1 oktober 2024 stijgen de kale huren in de broedplaats met 12,5% in verband met een nieuwe huurovereenkomst met de eigenaar.

Indicatie huurprijs per 1 oktober 2024
Kale huur          € 386,75
Servicekosten € 208,65
BTW 21%           € 125,03
——————————————–
Totaal huurprijs inclusief BTW          € 720,43

GEEN CAWA RUIMTE
De gemeente subsidieert broedplaatsen om betaalbare ateliers voor kunstenaars en creatieven te realiseren. Een deel van de ruimtes in onze broedplaatsen zijn voor deze doelgroep gereserveerd. De CAWA-commissie toetst uit naam van de gemeente of een kandidaat kunstenaar of creatieve professional is en zo’n CAWA-ruimte mag huren.

Om in aanmerking te komen voor deze ruimte,  is een positieve CAWA basistoets geen vereiste.   Je hoeft dus niet in het bezit te zijn van een positieve CAWA basistoets om je kandidaat te stellen voor deze ruimte. Wel geven een voorkeur aan kandidaten wiens kernactiviteiten vallen binnen het sociaal-culturele domein.

Beroepen die salonachtige diensten aanbieden (zoals kapper, nagelstyliste, wimperstyliste, tattoo artist) of beroepen die gezondheidsdiensten aanbieden (fysieke of psychische therapie en/of coaching) komen helaas niet in aanmerking voor deze ruimte.

INTERESSE?
Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Esperanza. Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Wil je de ruimte delen? Neem dan ook je potentiële medehuurders mee in de aanmelding.

BEZICHTIGING
Een bezichtiging is alleen mogelijk via een persoonlijke uitnodiging. Deze vindt plaats op:

LOCATIE
Adres en eventuele routebeschrijving vind je hier.

VRAGEN
Heb je na bovenstaande informatie nog een ruimte- of broedplaatsspecifieke vraag? Stuur dan een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl. We helpen je graag verder!