Er wordt hard gebouwd aan Broedplaats WIJBURG. Maar liefst twintig jaar zullen de eerste twee verdiepingen van de nieuwe woontoren aan de IJburglaan dienen als creatieve hub voor de bewoners en bezoekers van het eiland. Lees hier meer over WIJBURG in het bruisende hart van IJburg.

In Broedplaats WIJBURG komen kunst & technologie samen. Voor WIJBURG zoeken we huurders die zich op het snijvlak bevinden van maken – experiment – presentatie, in bijvoorbeeld de domeinen: technologie, nieuwe media en digitale kunst. Een broedplaats met creatieven die werken in de ‘kunstvormen van de toekomst’ en daarmee wellicht een jonger publiek aanspreken. IJburg wordt namelijk gekenmerkt door veel huishoudens met jong volwassen kinderen. Ook zullen op IJburg de aankomende jaren veel studenten zich vestigen i.v.m. de realisatie van een grote campus van InHolland. In WIJBURG zien we specifiek voor deze doelgroepen, daarom graag de vestiging van een TechLab of werkplaats.

Naast verschillende werkruimtes, is er in Wijburg ook één prachtige indrukwekkende multifunctionele ruimte beschikbaar. Deze prachtige ruimte is zeer geschikt voor publieke activiteiten en heeft een zichtfunctie aan de doorlopende winkelstraat. Deze ruimte is met name om die reden uitermate geschikt voor presentaties, workshops en meet-ups.

We zijn opzoek naar een partij die zich in deze ruimte wil vestigen en vanaf mei 2023 het bruisende creatieve hart wordt van de broedplaats en IJburg!