Urban Resort

Rustig kantoor aan tuinkant SUP zoekt medehuurders

Wij zijn op zoek naar een 1 medehuurder of 2 medehuurders voor onze kantoorruimte aan het Surinameplein. De huur is 195 euro per bureau per maand incl. servicekosten, excl. BTW. Daarvoor krijg je een ruim bureau in een gezellige broedplaats vol creativiteit. Je deelt de ruimte met Motionpark, Martin Poiesz (motion graphics, regie).

De werkruimte is van verschillende gemakken voorzien zoals: koelkast, printer, koffie en snel internet. Het kantoor is gelegen aan de rustige tuinkant van SUP. In de broedplaats is op de begane grond een algemene ruimte aanwezig voor vergaderingen. De broedplaats is centraal in West gelegen, nabij het Vondelpark en Rembrandtpark.

De plek is per direct beschikbaar.

Interesse? Stuur een bericht naar:  martin@motionpark.nl. 

Urban Resort

Ruim kantoor met verschillende faciliteiten in broedplaats KOCH

Medehuurders gezocht voor ruime kantoorruimte met keukenblok, koelkast en toegang tot tuin in Broedplaats KOCH , Watergraafsmeer. Wij zoeken een à twee mensen die net als wij voornamelijk zelfstandig en rustig computerwerk doet, maar bellen en overleggen kan natuurlijk. In het pand is er een gezamenlijke ‘buurtkamer’ die geboekt kan worden voor kleine vergaderingen of workshops.

Huur is 178,- incl. BTW en servicekosten p.p als er vier mensen samen huren. Er moet ook een borg aan Urban Resort worden betaald van twee keer het maandbedrag. Mail voor een afspraak als je interesse hebt.

Cecilie.levy@gmail.com

Urban Resort

Studio beschikbaar in broedplaats VKG

Op de tweede verdieping van Broedplaats VKG in het Volkshotel in Amsterdam komt studio 2.74 vrij.

Broedplaats VKG bestaat uit 85 hoofdhuurders en ongeveer 300 vaste gebruikers met een grote diversiteit aan met name culturele en creatieve bedrijven, kunstenaars en muzikanten. Broedplaats VKG stimuleert onderlinge ontmoetingen en samenwerkingen tussen huurders en met het Volkshotel.

Broedplaats VKG is op zoek naar  een nieuwe huurder ter versterking van de diversiteit van deze creatieve community.
We zoeken huurders die een grote interesse hebben in samenwerking binnen de broedplaats, of met het Volkshotel, die actief een bijdrage leveren aan de creatieve community en de ruimte intensief gebruiken. We vinden het leuk als de ruimte gedeeld wordt.

Deze studio is niet geschikt voor geluidsproductie.

Ruimte 2.74
Kale huur           € 401,48
Servicekosten  € 116,13
BTW 21%            € 108,70
——————————————–
Totaal                € 626,31


Interesse?

Stuur dan een mailtje naar karima@urbanresort.nl met wat informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. 

Via de mail ontvang je mogelijk een uitnodiging voor een bezichtiging

Lees meer over deze broedplaats op de website van het Volkshotel, Urban Resort en Facebook.

Urban Resort

Gloednieuwe open werkruimte voor 2 personen begane grond LYCKA

Heb je altijd al deel uit willen maken van een kunstenaars community? Ben je een artiest die inspiratie put uit onverwachte ontmoetingen of geniet je ervan je stempel te drukken op je omgeving? Zie je jezelf wel exposeren, workshops geven of events organiseren in de Buurtkamer? In LYCKA gaan creatief en sociaal hand in hand. Wij zoeken makers en kunstenaars die zich willen vestigen in broedplaats LYCKA en mee willen bouwen aan Sloterdijk als nieuwe stadswijk.

De gloednieuwe broedplaats in LYCKA bestaat uit 7 ateliers en een ruime & lichte, multifunctionele Buurtkamer. Er is nog een werkruimte vrij voor 2 personen op de begane grond, naast de buurtkamer. Wij zoeken specifiek naar personen die een connectie willen maken met deze buurtkamer middels bijvoorbeeld een sociaal-maatschappelijk publiek programma, maar andere ideeën zijn uiteraard ook welkom!

Om je te kunnen aanmelden voldoen jullie allebei (o.a) aan de CAWA voorwaarden: je bent afgestudeerd aan een kunstvakopleiding en professioneel werkzaam in een creatief beroep.

Kale huur                        € 398,00
Servicekosten               €   78,00
——————————————————
Totaal  (excl. btw)       € 476,00

Interesse? Stuur een mailtje naar quirina@urbanresort.nl. Vertel hierbij kort iets over wie jullie zijn, wat jullie doen en hoe jullie de ruimte zouden willen gebruiken. Heb je al een geldige CAWA toets? Stuur dan meteen een screenshot van het resultaat mee!

Bezichtigingen vinden plaats op maandag 18 oktober vanaf 16:00 uur. Let op: bezichtigingsafspraken dienen te worden bevestigd.

Urban Resort

Grote nieuwe CAWA-werkruimte voor 3 personen LYCKA

Heb je altijd al deel uit willen maken van een kunstenaars community? Ben je een artiest die inspiratie put uit onverwachte ontmoetingen of geniet je ervan je stempel te drukken op je omgeving? Zie je jezelf wel exposeren, workshops geven of events organiseren in de Buurtkamer? In LYCKA gaan creatief en sociaal hand in hand. Wij zoeken makers en kunstenaars die zich willen vestigen in broedplaats LYCKA en mee willen bouwen aan Sloterdijk als nieuwe stadswijk.

Woontoren & broedplaats LYCKA biedt ruimte voor zo’n 40 (jonge) CAWA-kunstenaarsDe broedplaats in LYCKA bestaat uit 7 ateliers en een ruime & lichte, multifunctionele Buurtkamer. Op de eerste verdieping is nog een groot en gloednieuw atelier van 52m2 beschikbaar voor 3 personen!

Om je te kunnen aanmelden voldoet iedereen (o.a) aan de CAWA voorwaarden: je bent afgestudeerd aan een kunstvakopleiding en professioneel werkzaam in een creatief beroep.

Kale huur                        € 551,00
Servicekosten               € 109,00
——————————————————
Totaal  (excl. btw)          € 660,00

Interesse? Stuur een mailtje naar quirina@urbanresort.nl. Vertel hierbij kort iets over wie jullie zijn, wat jullie doen en hoe jullie de ruimte zouden willen gebruiken. Heb je al een geldige CAWA toets? Stuur dan meteen een screenshot van het resultaat mee!

Bezichtigingen vinden plaats op maandag 18 oktober vanaf 16:00 uur. Let op: bezichtigingsafspraken dienen te worden bevestigd.

Urban Resort

Gymzaal, remise, vergaderruimte, muziekstudio in KAZERNE

Kazerne Reigersbos
De Remise (100m2) is dé creatieve hub van Reigersbos waarbij verschillende soorten programmering mogelijk is. Iedereen is welkom! De ruimte wordt ingezet voor verschillende buurtinitiatieven maar ook voor mensen uit de buurt. Met onze keuken, podium en verschillende soorten tafels zijn de opties voor programmering eindeloos. Aan onze Remise grenst ook de tuin met onze Jamgarden, onze stadstuin waar verschillende fruit en groenten groeien.

Gymzaal
De Gymzaal (100m2) ligt boven de Remise en is in te zetten voor verschillende soorten sport. De gymzaal wordt gebruikt door huurders, de buurt en verschillende initiatieven. Zo worden er dans lessen, yoga lessen en meer gegeven in de gymzaal. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Mediaruimte
Op de eerste verdieping (15m2) vind je onze mediaruimte. Voor het opnemen van podcasts of het voorbereiden van een DJ set is de Media Ruimte dé plek in Reigersbos. In deze ruimte vind je alles voor het opnemen van jouw podcast.

Buurtwerkplaats
Onze buurtwerkplaats is de huiskamer van Reigersbos waarbij alle mensen van de Kazerne samenkomen en is geschikt voor vergaderingen, etentjes en meer voor groepen van maximaal 10 personen.

Muziekstudio
Op de begane grond van de Kazerne is een muziekstudio met alle apparatuur wat je maar nodig hebt voor het opnemen van muziek, wees welkom voor alle jouw projecten.

Vergaderruimte
Behoefte aan een ruimte om af en toe te vergaderen en te werken? Wees welkom. Op de tweede verdieping is een stilteruimte waarbij je fijne meetings kan doen voor kleine groepen van max. 5 personen. Deze lichte en rustige ruimte met uitzicht op de tuin is perfect voor een rustige werkdag.

Tarieven
Had je graag jouw ideeën tot leven zien komen? Stuur een mailtje naar verhuur@kazernereigersbos.org en ontdek wat jij zou kunnen doen binnen de Kazerne!

Urban Resort

A shared work-space in Broedplaats LELY. Co-tenants wanted!

We have a vacant compact workspace in a shared studio (total studio space 49 square meters) intended for computer-based work, textile, design, small sculptures etc. (except for dust-producing practices).
Available right away! Contact: alina_ozerova@mail.ru.

Urban Resort

Atelierruimte voor 2/3 personen in de vernieuwde VLUGT

De VLUGT: een warm cultureel nest waar wordt gebroed, geproduceerd en geprogrammeerd. Het gebouw wordt op dit moment verbouwd en herontwikkeld tot een nieuwe, frisse broedplaats die de komende 10 jaar vooruit kan en zijn stempel kan blijven zetten op de buurt. Meer informatie over de vernieuwde VLUGT lees je hier.

Ruimte 2.11 op de tweede verdieping van de VLUGT is  hoog en licht en voorzien van internet en elektrapunten. De ruimte wordt casco opgeleverd. De huurder is zelf verantwoordelijk voor vloeren, schilderwerk en inrichting. De ruimte is niet geschikt voor de productie van muziek  en er mag niet gewoond worden.  

Werkruimte voor 2 of 3 CAWA getoetste kunstenaars

Ruimte 2.11 – 2de verdieping *
Kale huur            € 555,16
Servicekosten   € 175,47
——————————————–
Totaal                € 730,62

*Voor deze ruimte zijn minimaal twee en maximaal drie CAWA getoetste personen nodig op het contract.

 

CREËREN IN DE VLUGT

Wij zoeken voor deze CAWA-atelierruimte maatschappelijk instellingen en kunstenaars die aansluiting vinden bij de ambities van De VLUGT.

–   Je bent een lokale creatieve ondernemer, woonachtig in Geuzenveld-Slotermeer, of hebt een affiniteit met de buurt.

–   Je draagt, naast je eigen werkzaamheden, bij, of wilt zelf programma ontwikkelen, in de VLUGT op het gebied van talentontwikkeling, culturele programmering of de buurtfunctie. Dat kan in de vorm van bijvoorbeeld een workshop voor jongeren, een buurtgerichte activiteit of een bijdragen aan het artistieke programma.

–    Je wilt gebruik maken van de faciliteiten in het gebouw. Je ziet bijvoorbeeld mogelijkheden om lessen te geven in een van de workshopruimtes, je werkt aan een theaterstuk in een van de oefenruimtes of geeft een lezing in de theaterzaal.

 

Huurders dragen bij aan de ambities van de VLUGT:
–    Jongeren: Actief zijn op het gebied van talentontwikkeling, jongerenwerk of educatie
–   Buurtfunctie: Bij willen dragen aan een divers en laagdrempelige karakter van de Vlugt
–    Culturele programmering: Programma willen ontwikkelen met betrekking op de bewoners van Nieuw-West.

Contractvoorwaarden

 • –   Huurcontracten worden aangegaan voor 3 jaar. Na dit termijn volgt een evaluatie met mogelijkheid op verlenging. 
 • –   Als huurder kun je elk moment opzeggen, met een opzegtermijn van twee maanden.
 • –   Borgsom is twee maanden huur + servicekosten.
 • –   Onder servicekosten wordt verstaan: een voorschot voor het gebruik van gas, water, elektriciteit en internet en schoonmaak van de algemene ruimtes. Deze kosten worden jaarlijks verrekend naar aanleiding van het daadwerkelijk verbruik.
  –   Het pand is 24/7 beschikbaar; als huurder krijg je een sleutel van de voordeur.  
 • –   In Broedplaats de VLUGT mag niet gewoond worden.
 • –   De ruimtes zijn niet geschikt voor het produceren van muziek. 

 

CAWA

Om je te kunnen aanmelden voldoe je (o.a) aan de CAWA voorwaarden: je hebt kunstvakopleiding afgerond en/of bent professioneel werkzaam in een creatief beroep.

Voldoe je niet aan de CAWA voorwaarden, maar sluit je praktijk wel goed aan bij de ambities van de Vlugt? Graag gaan we dan met jou in overleg, er is de mogelijkheid om een ruimte zonder de CAWA toets aan te bieden. Er geldt dan wel een ander huurtarief. 

Meld je aan voor een bezichtiging

Stuur een mail  naar shai@urbanresort.nl  om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Selectie procedure

Als je enthousiast bent na het zien van de plek, meld je dan snel bij ons aan. Op basis van de ingestuurde motivaties en het profiel van de broedplaats maken we een selectie, mogelijk nodigen we mensen uit voor een (online) selectiegesprek. De aanmeldprocedure gaat in drie stappen:

 • 1. Aanmeldformulier voor Urban Resort

Registreer je in het contactenbestand van Urban Resort via de website indien je dat nog niet gedaan hebt: www.urbanresort.nl/aanmelden.

2. Motivatie & ruimte voorkeur voor Urban Resort
Stuur je motivatie en ruimte voorkeuren naar shai@urbanresort.nl
Denk bij het schrijven van je motivatie aan de volgende zaken:

 • –   Wat zijn je werkzaamheden, hoe ga je de ruimte gebruiken, hoe vaak zal je aanwezig zijn? 
 • –   Waarom wil jij je vestigen in de VLUGT? 
 • –   Hoe wil jij bijdragen aan de doelstellingen van de Vlugt en haar community?
 • –   Wat voor een programmering zou je willen doen bij de Vlugt. 
 • –   Geef ook je voorkeur aan voor welke ruimte je graag in aanmerking wilt komen. Wij zullen niet altijd iedereen zijn

  of haar voorkeurs ruimte kunnen toekennen, geef daarom ook een tweede keuze op.
  – Voor de tweepersoons/driepersoons CAWA ruimte, dan zijn we ook benieuwd naar je mede aanvrager(s)!

3. Aanmelden voor CAWA
Let op, het hele proces van registreren, aanmelden en toetsen kan een tot twee weken in beslag nemen. Wij adviseren het aanmelden van de toetsing zo snel mogelijk te doen. Mocht je geen positieve uitslag ontvangen, dan kunnen wij je geen ruimte aanbieden.

4. Selectie
Op basis van de motivatie en (eventuele) gesprekken zullen we een selectie maken.

 

Vragen?

Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Dat kan met Shai Langen via shai@urbanresort.nl.

Urban Resort

Theaterzaal, Productiestudio & Meetingroom VLUGT

 

DANSGEZELSCHAPPEN, THEATERMAKERS, PRESENTATOREN & DOCENTEN OPGELET!

Vanaf juli 2021 Beschikt De Vlugt over een grote zaal, twee productiestudio’s en meerdere vergader/workshop ruimtes die door partijen van buitenaf gehuurd kunnen worden. Alle zalen zijn uiterst flexibel in te richten en te gebruiken voor velerlei doeleinden.

Bijvoorbeeld:

-> Jij bent theatermaker en je hebt voor twee maanden een repetitieruimte nodig waar je ook enkele try-outs kan spelen.

-> Jouw dansgezelschap zoekt voor de zomerperiode een studio om een voorstelling met jongeren te maken en uit te voeren.

-> Uw hogeschool wil een heel studiejaar op woensdag- en vrijdagmiddag danscolleges geven in een productiestudio.

-> Uw maatschappelijke instelling wil een lezingenreeks houden over internationale vrouwenrechten.

-> Uw startup heeft nog geen vaste locatie en huurt voor de d duur van een week een vergaderzaal om daar potentiele partners te ontvangen.

 

BEKIJK HIER DE BROCHURE MET ALLE MOGELIJKHEDEN!

LEES HIER MEER OVER DE VLUGT!

 

Voorstel op maat

Bij de verhuur van onze zalen maken wij gebruik van verschillende tarieven voor kunstenaars en culturele ondernemers, maatschappelijke organisaties en commercie?le instellingen.Voor informatie over tarieven of een voorstel op maat kunt u contact opnemen met Shai Langen via shai@urbanresort.nl

 

Algemeen

De Vlugt is rolstoeltoegankelijk. Onze theaterzaal bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar via een lift.De Vlugt beschikt niet over een eigen parkeergelegenheid. Parkeren aan de Burgemeester de Vlugtlaan en in de achterliggende woonwijken is gratis voor maximaal twee uur.In het hele gebouw is beveiligd draadloos internet aanwezig.

 

Partijen die aansluiting hebben met het profiel van de broedplaats, het talentontwikkelingsprogramma of het volwassenen programma hebben een streepje voor, maar deze binding is geen vereiste om in De Vlugt te kunnen huren.

Urban Resort

(Sociaal)onder-nemer gezocht voor ondersteunende horeca Broedplaats de VLUGT

Download de BROCHURE de VLUGT voor meer informatie over onze ideale kandidaat!

Meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een bezichtiging, neem dan contact op met Shai Langen via shai@urbanresort.nl of 020-6937575.