Urban Resort

Twee werkruimtes beschikbaar in broedplaats LELY

In broedplaats Lely komen op de eerste verdieping twee lichte ruimtes vrij. De ruimtes zijn naast elkaar gelegen en de indeling met de gang maakt het ideaal voor 1 partij om beide ruimtes te huren. Dat is niet een vereiste, de ruimtes kunnen ook afzonderlijk van elkaar worden gehuurd.

Je deelt de broedplaats met een diversiteit aan kunstenaars, creatievelingen en verschillende culturele instellingen zoals ISH Dance Collective, De Appel, Studio Julian Hetzel en Dood Paard. De broedplaats is gelegen vlak naast Station Lelylaan dus heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een kandidaat die de ruimte zal gebruiken als werkruimte, atelier of kantoor. Deze ruimte is niet geschikt als muziek-, geluids- of opnamestudio.

Ruimte L. 1.02
Kale huur                          €  657,33
Servicekosten                 €    171,94
BTW.                                   €    36,11
———————————————————–
Totaal (incl. btw)         €   865,38

Ruimte L. 1.03
Kale huur                          €  651,41
Servicekosten                 €    170,25
BTW.                                   €    35,75
———————————————————–
Totaal (incl. btw)         €   857,41

 

Interesse? Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Rixta

Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging.

Urban Resort

Werkruimte beschikbaar in broedplaats LELY

In broedplaats Lely komt op de begane grond een werkruimte vrij. Het gaat om een ruimte onderverdeeld in twee delen met een kleine raampartij. Je deelt de broedplaats met een diversiteit aan kunstenaars, creatievelingen en verschillende culturele instellingen zoals ISH Dance Collective, De Appel, Studio Julian Hetzel en Dood Paard. De broedplaats is gelegen vlak naast Station Lelylaan dus heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een kandidaat die de ruimte zal gebruiken als werkruimte, atelier of kantoor. Deze ruimte is niet geschikt als muziek-, geluids- of opnamestudio.

Kale huur                          €  159,45
Servicekosten                 €    105,05
BTW.                                   €    55,54
———————————————————–
Totaal (incl. btw)         €   320,04

Interesse? Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Anne en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats

Vertel in je aanmelding kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging. De eerste bezichtingingsronde staat gepland op woensdag 8 februari tussen 15:00 en 17:00.

Urban Resort

Grote werkruimte beschikbaar in broedplaats LELY

In broedplaats Lely komt op de begane grond een werkruimte vrij. Het gaat om een grote werkruimte met een kleine raampartij. Je deelt de broedplaats met een diversiteit aan kunstenaars, creatievelingen en verschillende culturele instellingen zoals ISH Dance Collective, De Appel, Studio Julian Hetzel en Dood Paard. De broedplaats is gelegen vlak naast Station Lelylaan dus heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor deze ruimte zijn we op zoek naar een kandidaat die de ruimte zal gebruiken als werkruimte, atelier of kantoor. Deze ruimte is niet geschikt als muziek-, geluids- of opnamestudio.

Kale huur                          €   248,39
Servicekosten                 €    147,29
BTW.                                   €    83,09
———————————————————–
Totaal (incl. btw)         €   478,77

Interesse? Stuur een mailtje naar verhuur@urbanresort.nl t.a.v. Rixta en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats

Vertel in je aanmelding kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging. De eerste bezichtingingsronde staat gepland op woensdag 8 februari tussen 15:00 en 17:00.

Urban Resort

Gloednieuwe, lichte, multifunctionele ruimte (7m hoog!) in WIJBURG

Urban Resort opent in de lente van 2023 Broedplaats WIJBURG in het bruisende hart van IJburg. Maar liefst twintig jaar zullen de eerste twee verdiepingen van de nieuwe woontoren aan de IJburglaan dienen als creatieve hub voor de bewoners en bezoekers van het eiland.

Het in het oog springende kenmerk van WIJBURG is de indrukwekkende multifunctionele ruimte op de hoek van het gebouw, waar bijeenkomsten en activiteiten kunnen worden georganiseerd. Een ware blikvanger met een glazen pui van maar liefst 7 meter hoog! Voor deze hoge plintruimte van 143 m2, bedoeld voor cultureel en/of artistiek programma, zijn we op zoek naar een partij (of partijen) die hier invulling aan willen geven!

In Broedplaats WIJBURG komen kunst & technologie samen. Voor WIJBURG zoeken we huurders die zich op het snijvlak bevinden van maken – experiment – presentatie, in bijvoorbeeld de domeinen: technologie, nieuwe media en digitale kunst. Een broedplaats met creatieven die werken in de ‘kunstvormen van de toekomst’ en daarmee wellicht een jonger publiek aanspreken. IJburg wordt namelijk gekenmerkt door veel huishoudens met jong volwassen kinderen. Ook zullen op IJburg de aankomende jaren veel studenten zich vestigen i.v.m. de realisatie van een grote campus van InHolland. In WIJBURG zien we specifiek voor deze doelgroepen, daarom graag de vestiging van een TechLab of werkplaats.

We zijn op zoek naar een partij die in de lichte etalageruimte aan de straatzijde een buurtgericht programma kan realiseren. In het bijzonder zien wij een creatief en/of cultureel programma gericht op de vele jongeren die in dit stadsdeel wonen en gaan studeren. In WIJBURG vinden op die manier  urbane en jonge creatievelingen (o.a. ook de broedplaatshuurders) een plek om samen te komen, zich te laten inspireren en uit te laten dagen op het gebied van kunst, cultuur en technologie. 

MULTIFUNCTIONELE RUIMTE
De lichte ruimte bestaat uit twee verdiepingen. De begane grond is 103 m2 met een vide van ongeveer 40 m2.  Bijgevoegd zijn enkele foto’s van de ruimte (in aanbouw). De oplevering staat gepland in mei 2023.

> 143 m2 (met vide)
> 7 meter hoog, glazen pui
> Zichtfunctie
> Hart van het winkelgebied
> Gloednieuwe, lichte ruimte
> 20 minuten OV verbinding vanaf CS

 

INTERESSE
We horen graag van je! We zijn bereikbaar via 020 6937575 of mail ons via Ryan van der Knaap ryan@urbanresort.nl, dan plannen we graag een bezichtiging in. De komende maand kunnen wij na aanmelding op donderdagmiddagen op de bouwplaats terecht. 

 

Urban Resort

Medehuurder gezocht Broedplaats KOCH

 

Per maart 2023 komt er een werkplek vrij in onze fijne ruimte in Amsterdam Watergraafsmeer. Het is een ruimte van 37m2 die we in totaal met 5 mensen delen – de een is er vaker, de ander maar af en toe. De plek die vrijkomt is in principe 5 dagen per week beschikbaar en kost €225,- incl btw.

Over de studio
Met kitchenette en tuin is het echt een heerlijke plek om aan het werk te zijn. Wij (een illustrator, een scriptschrijver, een artistiek leider en een communicatiestrateeg) werken in de creatieve en maatschappelijke sector. Lijkt het je leuk om aan te sluiten? Neem vooral contact op!

maartje@maartjevanboekel.nl

Urban Resort

BAGGERBEEST zoekt horeca!

Begin 2023 start Urban Resort in de Sluisbuurt met de bouw van een nieuwe creatieve broedplaats: Het Baggerbeest. De komende jaren wordt er in de Sluisbuurt volop gebouwd aan een stadswijk met een enorme dichtheid van 11.000 bewoners (sociale, middeldure en dure huurwoningen en koopwoningen) in torens die soms honderd meter boven de grond uit toornen. Hogeschool Inholland en het Montessori Lyceum Amsterdam zullen zich hier de komende jaren vestigen.
Het Baggerbeest wordt het allereerste gebouw hier en daarmee de pionier op de zandvlakte. Het Baggerbeest wordt dé plek om het culturele ankerpunt te leggen voor een stadswijk in wording.

Lees hier meer over de Sluisbuurt en het Baggerbeest. 

BAGGERBEEST
Het Baggerbeest (3.000 BVO m2) biedt vanaf 2023 met een verscheidenheid aan voorzieningen, ruimte waar iedereen zich thuis kan voelen. Er komen werkruimten voor honderd creatieve makers, een jongerencentrum, een buurtwerkplaats, educatieruimten voor onderwijsinstellingen, horeca en een multifunctionele zaal van 200 m2 voor (culturele) programmering en bijeenkomsten. Het Baggerbeest staat komende 9,5 jaar middenin de zich ontwikkelende stadswijk.

 • RUIMTE & TERRAS
  De horecaruimte bevindt zich op een hoek en aan de voorkant van het gebouw, richting de doorlopende weg. De ruimte van 254m2 wordt casco opgeleverd, met de benodigde aansluitingen voor het realiseren van een keuken en bar, maar nog geheel naar eigen wens in te richten. Boven het horeca gedeelte bevindt zich de multifunctionele zaal, die via een trappenhuis te bereiken is. Aan de voorzijde bevindt zich het terras, die bereikbaar is via glazen deuren vanuit het horeca gedeelte, of van buitenaf. 


FACTS

> Ruimte van 254m2, plus 200 m2 terras
> Zichtlocatie
> 9,5 jaar exploitatie
> Bruisend middelpunt van de broedplaats
> 15 minuten met OV vanaf CS
> Het hart van stadswijk in wording: Sluisbuurt
> Oplevering medio medio 2023

PROFIEL
> Laagdrempelig
> Professioneel
> Creatief en/of maatschappelijk karakter
> Affiniteit met kunst, cultuur & onderwijs
> Samenwerkingspartner en verbinder in de broedplaats
> Ziet kansen in de culturele programmering
> In staat te investeren

PLATTEGRONDEN
Zie hieronder (en hiernaast: gebruik de peilen om te scrollen) enkele sfeerbeelden en plattegronden. Het horecagedeelte met keuken, is gevestigd in gebouw 4.

INTERESSE
We horen graag van je! We zijn bereikbaar via 020 6937575 of mail ons via Ryan van der Knaap ryan@urbanresort.nl, dan praten we graag verder met je over de mogelijkheden.

 

HORECA ONDERNEMER
Urban Resort is op zoek naar een horeca partij die op deze bijzondere plek wilt ondernemen, én daardoor het bruisende middelpunt wordt van het Baggerbeest en de Sluisbuurt in wording. Met nauwelijks andere horecagelegenheden in de directe omgeving, wordt dit dé plek voor broedplaats gebruikers, oude- en nieuwe bewoners van het eiland, de studenten die dagelijks op het eiland verblijven en passanten die dagelijks langs het Baggerbeest komen. Met een directe OV verbinding (15min) naar het Centraal Station, en de pont die vanaf begin 2023 Zeeburgereiland zal verbinden met de oostelijke binnenstad, zal deze locatie ook zijn aantrekkingskracht hebben voor bezoekers uit het centrum, en onderdeel worden van de doorgaande fietsroute van heel IJburg naar de stad. Met name ook de beoogde (culturele) programmering in de zaal zal een trekpleister vormen voor publiek uit andere delen van de stad. De programmering wordt idealiter in samenwerking met de horeca gerealiseerd. Zo biedt de horecaruimte zelf mogelijkheden tot programmering, maar ook de multifunctionele zaal. Hiernaast is er een binnenterrein van 1000 m2 waar mogelijk ook events kunnen worden georganiseerd in de zomer.

BOUWPERIODE
Op dit moment start de bouw van Baggerbeest. Naar verwachting zal deze medio 2023 afgerond worden. Daarvoor zal er wel de mogelijkheid zijn om de bouwplaats te bezoeken. Vanaf oplevering zoeken wij een horeca partij die zijn intrek wil nemen.

INTERESSE
We horen graag van je! We zijn bereikbaar via 020 6937575 of mail naar Ryan van der Knaap ryan@urbanresort.nl, dan praten we graag verder met je over de mogelijkheden op deze unieke locatie!

 

URBAN RESORT
Het Baggerbeest wordt ontwikkeld en beheerd door Stichting Urban Resort. In 2007 openden we onze eerste broedplaats. Sindsdien transformeren we gebouwen tot betaalbare werkplekken voor kunstenaars, creatieve ondernemers en maatschappelijke organisaties. Op dit moment hebben wij 22 locaties in beheer in Amsterdam. Plekken waar ruimte is om te experimenteren, om opnieuw kleur te geven aan de buurt én aan Amsterdam. Kijk voor meer informatie op onze pagina ‘Over’ .

 

Urban Resort

K0.12 Atelier in Broedplaats KOCH

Per 1 april komt er een ruimte vrij in Broedplaats Koch. Broedplaats Koch ligt in Watergraafsmeer en kenmerkt zich als een buurt-broedplaats. Er is een Buurtatelier aanwezig waar activiteiten kunnen worden georganiseerd voor en door de buurt, waar voornamelijk creatieve workshops plaatsvinden. Heb je hier ook affiniteit mee? Welllicht zou je het aanbod uit willen breiden? Dat is zeker een plus.

Ook is er een prachtige binnentuin waar in de zomer plek is voor gezellige huurdersborrels en bbq’s. De ruimte zelf is 18,45 m2 en bevindt zich tussen verschillende kunstenaars die zich bezighouden met uiteenlopende disciplines zoals film makers, kledingmakers, schrijvers, schilders, zeefdrukkers, keramiek en grafisch ontwerp.

Kale huur                          €    262,17
Servicekosten                 €    75,86
BTW                                   €    71
———————————————————–
Totaal                              €    409,03

De huidige huurder wil graag eerder vertrekken, dus in overleg is eerder intrekken (bijvoorbeeld per 1 maart) mogelijk!

Interesse? Stuur een mailtje naar rixta@urbanresort.nl

Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Op basis van deze aanmelding wordt besloten of je wordt uitgenodigd voor een bezichtiging. De bezichtigingen zullen plaatsvinden op donderdag 10 februari.

Urban Resort

Creatieve Werkruimte in Lizzy

LIZZY was vroeger een jongerencentrum in de Pijp. Jong muziektalent krijgt nu ruimte om te experimenteren in deze muzikale broedplaats. Van de buitenkant ziet het gebouw er misschien gesloten uit, maar aan de binnenkant leeft het volop. Allerlei soorten geluidsmakers verzamelen zich in deze broedplaats.

  • Er zijn ook een klein aantal ruimtes die níet omgetoverd zijn tot muziekstudio, en een daarvan komt nu vrij. Ruimte LZ 0.1 is geschikt als werkruimte, kantoor of atelier. Voor deze ruimte is de CAWA niet verplicht.

  • Kale huur                                              €    344,24
   BTW                                                       €    72,29
   Servicekosten (incl. BTW)                €   92,57
   ———————————————————–——————
   Totaal (incl. btw)                              €  509,10

  • Om het levendig karakter en de verscheidenheid aan disciplines van Lizzy te versterken, is het een pré als een volgende huurder aan de volgende punten voldoet:
  • – Huurder gaat vanuit hun eigen praktijk of vanuit interesse veelvuldig het contact aan met de broedplaats, de buurt en het culturele veld
   – Huurder heeft geen behoefte de ruimte om te bouwen tot audiostudio

 

Laat bij je aanmelding weten hoe je die bovenstaande punten denkt in te vullen. Mocht je niet aan de punten voldoen maar toch denken dat jij een goede match bent voor Lizzy, staan we uiteraard alsnog open voor je aanmelding.

De eerste bezichtiging staat gepland op donderdag 06 februari 2022

Interesse? Stuur een mailtje naar Esperanza@urbanresort.nl
Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken. 

Urban Resort

Ruim 2-kamer kantoor SP 0.06A beschikbaar in broedplaats SUP

In Broedplaats SUP aan het Surinameplein komt een nette 2-kamerruimte vrij. In SUP vind je onder andere een toneelschool, muzikanten, filmproducenten, een yogastudio, developers, kunstenaars, en andere creatievelingen. Daarnaast vind je bedrijven zoals de Toneelmeester, Windmill Film en The Rogues. De broedplaats is een woon-werkpand waardoor er de hele dag door reuring is. Deze ruimte is geschikt als kantoor, werkruimte of atelier, helaas niet als geluids- of opnamestudio.

Kale huur                          €    662,35
Servicekosten                 €       57,17
Voorschot leveringen   €     100,05

BTW 21%.                          €     172,11
———————————————————–
Totaal (incl. btw)         €    991,68

De huurperiode van deze ruimte is op dit moment tot eind maar 2023, maar mogelijk langer onder voorbehoud van een mogelijk nieuwe periode. Meer informatie hierover kun je opvragen bij de hieronder opgegeven contactpersoon.

Interesse? Stuur een mailtje naar anne@urbanresort.nl
Vertel in je aanmelding (en onder vermelding van het ruimtenummer en broedplaats) kort iets over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte wilt gebruiken.

De bezichtigingen zullen 1 op 1 plaatsvinden op dinsdag 7 februari tussen 15:00 en 17:00. Een bezichtiging is alleen mogelijk door middel van een persoonlijke uitnodiging.

Urban Resort

Medehuurder gezocht voor werkplaats ACTA

Er is een plek te huur vanaf januari of februari 2023 in deze werkplaats in Amsterdam-West. De werkplaats is gedeeld en voorzien van heel veel gemak zoals wifi, kraantje, zaagmachines, koelkast, werkbanken, opslagverdiepingen etc. De werkplaats is gelegen op de Louwesweg 1, in het oude Actagebouw (broedplaats). Het is een werkplaats die gedeeld wordt met andere creatievelingen maar er is meer dan voldoende ruimte voor nog een creatieve geest.

Huur van de werkplek is €280 ex. BTW per maand.
Iedere huurder krijgt uiteraard gelegenheid om eigen materialen en spullen op te kunnen slaan.
Grote houtbewerkingsmachines zijn gedeeld en inbegrepen.

De werkplaats is 24/7 toegankelijk. De ruimte bestaat uit een zaagruimte (35m2) met wat gedeelde zaagmachines en een schonere ruimte(40m2) in totaliteit is de werkpl 75 m2. Plafonds zitten op 4m hoogte. Ook is er een deur naar buiten en kun je met mooi weer ook lekker buiten werken.

Heb je interesse? Neem dan contact op met René: kabboord@gmail.com