Vertrek directeur Urban Resort

Het bestuur van Urban Resort maakt hierbij bekend dat directeur Zafer Yurdakul na ruim 5 jaar besloten heeft Urban Resort te verlaten. De redenen van deze beslissing zijn gelegen in de persoonlijke ambities van Zafer Yurdakul om een nieuwe stap te zetten. Zafer Yurdakul: “Ik heb samen met mijn collega’s van Urban Resort en uiteenlopende partnerorganisaties en de Gemeente Amsterdam het fundament gelegd voor meer permanente broedplaatsen in Amsterdam, en ik blijf in mijn hart altijd verbonden met de communities die Urban Resort huisvest in inmiddels 24 broedplaatsen over de hele stad”.

Zafer Yurdakul zal zijn werkzaamheden als directeur van de organisatie met ingang van 1 mei 2024 neerleggen. Hij blijft nadien tot 1 november 2024 als adviseur aan Urban Resort verbonden. Het bestuur heeft Bas van de Geyn per 1 mei 2024 benoemd tot waarnemend directeur.

Het Bestuur van Urban Resort dankt Zafer Yurdakul zeer voor de wijze waarop hij in de afgelopen jaren in zijn functie als directeur aan de ontwikkeling en het succes van Urban Resort heeft bijgedragen.

Namens het bestuur van Urban Resort
Duco Stadig, voorzitter
Renée Hoogendoorn, secretaris