Teken de petitie: Liefde voor Muziek!

22/05/2020

Het is stil in de poppodia, concertzalen, kroegen en op festivals. Veel artiesten, gezonde bedrijven en ZZP’ers hebben daardoor geen omzet of inkomen meer. Urban Resort steunt daarom de campagne Liefdevoormuzieknu! Spreek je ook uit voor behoud van livemuziek in Nederland en teken de petitie op: https://liefdevoormuziek.nu/

Let’s go!

Bij livemuziek kan niet alleen gedacht worden aan de artiest op het podium, want er komt een heel team bij kijken. Denk aan boekingskantoren; evenementenorganisatoren; backliners; (tour)managers; programmeurs; poppodia en festivals; geluids- en licht technici; zaalbeheerders, podiumbouwers; cateraars; beveiligers; merchandisers; (tent- en bus)verhuurders; marketeers; promotie- en mediaspecialisten; fotografen; muziekmedia; detailhandelaren en werknemers van platenmaatschappijen. Samen leveren deze muziekindustrie een belangrijke bijdrage aan de economie en het welzijn van het land.

Met de handtekeningen gaat Liefde Voor Muziek naar Den Haag om de politiek de massale liefde voor de livemuziek in persoon te overhandigen.