SeeYou@Art Fair “Veranderende stad”

30/10/2019 Published on 07/02/2023

Gentrificatie: De Veranderende stad

Met twee kunstenaars uit onze broedplaatsen! Roberto Voorbij Broedplaats VKG en Pablo Ponce Broedplaats HW10

Op zaterdag 9 november van 13.00 tot 18.00 uur is de expositie “De Veranderende stad” in de Passage van de Hallen en kijken we samen naar de veranderingen in Amsterdam, gentrificatie met een mooi woord.

Tijdens deze tentoonstelling georganiseerd door SeeYou@Art tonen 12 Nederlandse en buitenlandse kunstenaars hun visie op de verschuiving van leven en wonen in Amsterdam en in hun land van herkomst. De contradicties van gentrificatie worden door middel van digitale en analoge kunst een podium geboden. Er is kunst met vlakglas, digitale- en schilderkunst, sculpturen en foto’s.
Oud tegenover nieuw.

Want vroeger was alles beter… toch?

Kom gezellig kijken, ga in gesprek met de kunstenaars, ontmoet andere stadsbewoners of doe mee met één van de activiteiten.

De participerende kunstenaars zijn:
Elena Rosa Caballero, Erik van Vugt, Evelien de Bruijn, Fleur Spolidor, Jim Gijbels, Linda Hartman, Lisanne Hoogerwerf, Lola Romance, Maria de Azcarate, Philo Ouweleen, Renate Beatrice Munneke en Roberto Voorbij.

Workshop “Een eigen stadsplattegrond” maken
Tijdens de expositie is het mogelijk om je eigen stadsplattegrond van Amsterdam te maken. Onder leiding van kunstenaar Pablo Ponce ga je dit doen. Alles mag en kan op deze plattegrond. Je werkt op papier met Chinese inkt, ecoline en potlood. De workshop is voor alle niveaus en Pablo begeleidt je in jouw creativiteit en leert je alles over deze mooie technieken. De workshop is op zaterdag 9 november van 14.00 tot 17.00 uur in Galerie Beeldend Gesproken. Kaarten à 35 euro p.p. voor de workshop zijn te verkrijgen door een mail te sturen aan: info@seeyouatart.nl.

Zaterdag 9 november 2019
13.00 – 18.00 uur
De Passage van De Hallen Amsterdam
Hannie Dankbaarpassage
1053 RT Amsterdam
Voor alle leeftijden toegankelijk
Gratis toegang