Opening broedplaats LIZZY in de Pijp: een muzikaal succes!

15/03/2018

Afgelopen donderdag 8 maart opende een bijzonder muzikaal pareltje in De Pijp: broedplaats LIZZY, onze nieuwste broedplaats!

Broedplaats Lizzy is in een half jaar van een jongerencentrum omgetoverd tot bruisende broedplaats met zeven unieke geluidsstudio’s. De studio’s zijn door de huurders zelf gerealiseerd en allemaal uniek in hun bouw en inrichting.

De muzikanten en kunstenaars hebben deze avond laten zien wat er hier dagelijks gemaakt en gecreëerd wordt! De officiele opening is in het kader van nationale vrouwendag gedaan door Simone Kukenheim (wethouder Kunst & Cultuur), Fransesca Pichel (huurder van broedplaats LIZZY) en Boukje Cnossen (bestuurslid Stichting Urban Resort). Hierna konden de gasten de studio’s van huurders bekijken. Elke studio was weer een nieuwe ontdekking. Er waren kleine zangcursussen, een live jam van The Yukon Club, en je kon een technobeat maken. Er was genoeg te ontdekken in deze broedplaats! Check onderstaande foto’s voor een sfeerimpressie.

De foto’s zijn gemaakt door Gino Kleissen: http://www.ginokleissen.com/. De overige foto’s zijn te vinden op de Facebook van broedplaats LIZZY: https://www.facebook.com/Broedplaats.Lizzy/