Opening Costa Rica

22/06/2017

We openen op vrijdag 23 juni Broedplaats Costa Rica. Vanaf 16.00u tot 17.30u is een programma voor genodigden in de broedplaats en het Ramses Shaffy Huis. Er wordt gesproken en geproost, met onder andere wethouder Kajsa Ollongren. Aansluitend op dit officiële openingsprogramma vindt van 17:30u tot 20.00u de 1e Open Atelier Avond plaats in de broedplaats: dat betekent dat de ateliers nog langer open blijven voor bekenden, buurt en stad voor een kennismaking en vrijdagmiddagdrankje.


Over Broedplaats Costa Rica. Je vindt deze broedplaats op de kruising van de Oostelijke Handelskade en de Piet Heinkade, net naast de Panama. Een intieme broedplaats, want ook al zijn er slechts 6 ateliers, er is veel reuring. Boven de broedplaats vind je namelijk een kunstenaarssociëteit, -woningen en woonwerkateliers. Dit is het Ramses Shaffy Huis. Samen een verrassende combinatie van jong en oud, wonen en werken en ontmoeten en exposeren.

Goed om te weten: Stichting Urban Resort beheert Broedplaats Costa Rica. Het Ramses Shaffy Huis is in handen van de Stichting Ramses Shaffy. We openen Costa Rica gezamenlijk, en de broedplaats blijft daarna dus wat langer open tijdens de 1e Open Atelier Avond.