Met een hypermodern koptelefoon systeem luisterde ouderen aandachtig naar een voorstelling van de Theaterstraat

Met een hypermodern koptelefoon systeem luisterde de ouderen van verpleeghuis Vreugdehof aandachtig naar Vraag dat maar aan je moeder.
.
Iemand raakte ontroert, iemand kreeg de slappe lach van de voorstelling over familiebanden en Suzanne kreeg een compliment over haar benen. Komende tijd zal de voorstelling nog in verschillende verpleeghuizen in Amsterdam te zien zijn.
.
Vraag dat maar aan je moeder! is een fantasierijke vervorming van dat wat je normaal gesproken niet voor het uitkiezen hebt: familie. Op humoristische wijze legt theatermaker Suzanne Bakker de connectie tussen totaal verschillende familieverhalen uit de Banne in Amsterdam-Noord.De verhalen smelten samen met haar eigen familiegeschiedenis tot een gezamenlijk ontworpen stamboom.
Deze intieme voorstelling neemt je mee in een zoektocht naar identiteit en oorsprong. Vraag dat maar aan je moeder! gaat over het herkennen, doorbreken en koesteren van familiepatronen. Waar zijn we mee grootgebracht en wat geven we door? Het wordt eens tijd om die oude koeien uit de sloot te halen en de vragen te stellen die we nooit durfden te stellen.