Help Amsterdelics aan hun tweede plaat!

22/12/2017

Paulisme van Redemption Studio, die zich bevindt op Heining Ateliers, is bezig met de opnames van het 2de album van Amsterdelics. Als frontman en producer van de 13 koppige funk, rock, reggae, soul en psychedelische dub band is hij op zijn best.

De band is momenteel bezig met een crowdfunding om de nieuwe plaat te kunnen opnemen, masteren en verspreiden. Dit kost uiteraard geld en omdat de band onafhankelijk is, moet het via voorfinanciering.. Via Voor de Kunst kun je vanaf €10 doneren. Voor elke donatie is een tegenprestatie. Ook zullen de Amsterdelics hun nieuwe album presenteren in de Melkweg op 9 mei, op de crowdfunding kun je ook hiervoor tickets bestellen.
Support your local wierdo’s!

WIE? Amsterdelics; een 13-koppige supergroep uit Amsterdam. De muziek drijft op P-funk,doorregen met soul, reggae, rock en psychedelische dub. Live zijn ze op hun best; een goed geoliede machine, aangevoerd door een charismatische frontman, de Wizard Of Funque.

De Amsterdelics barsten van de energie en originaliteit. Blazers, backing vocals, laagvliegende gitaren over stuwende beats, kortom: alles wat je van een super funkband mag verwachten.

WAT? Funkrocksoulreggaepsychedelic dub met toeters en bellen.

‘Amsterdelics zijn een gevleugeld organisme, waarin de vrijheid om te vliegen centraal staat. Intens, eerlijk en overrompelend.’

KLIK OP DEZE LINK OM PAULISME EN AMSTERDELICS TE STEUNEN:
https://www.voordekunst.nl/projecten/6378-amsterdelics-cirque-le-funk-new-album#Donaties