Nieuws uit de broedplaatsen: Maart 2020 | COVID-19

19/03/2020

Het Covid-19virus ofwel coronavirus en de afgekondigde maatregelen om dit virus te bestrijden hebben voor iedereen gevolgen. De coronacrisis raakt broedplaatsen hard en we weten niet hoe diep de wonden zullen worden. Opdrachten, presentaties, voorstellingen en allerlei evenementen van huurders en in de broedplaatsen worden geannuleerd. Voor iedereen en zeker onze doelgroep zijn de gevolgen nu al merkbaar en de gevolgen zullen waarschijnlijk nog veel groter worden. Urban Resort en haar medewerkers leven met iedereen mee in deze moeilijke tijden.

Urban Resort blijft waar mogelijk aan het werk, maar passen ons aan aan de richtlijnen. Bezichtigingen gaan door, maar 1 op 1 op voldoende afstand. We blijven bereikbaar, zij het dat we grotendeels vanuit huis werken. Dit betekent dat medewerkers vooral per email bereikbaar zijn en het kantoor niet altijd open zal zijn. Het noodzakelijke spoedeisende onderhoud wordt door ons opgepakt mits de uitvoering binnen de richtlijnen die de overheid heeft aangekondigd mogelijk is.

Ook wij vragen natuurlijk aan onze omgeving om de maatregelen vanuit de overheid ter harte te nemen. Een overzicht van alle actuele maatregelen in de aanpak van het coronavirus vind je op de website van de Rijksoverheid en het RIVM. Op de site van de Rijksoverheid staat ook het overzicht van de maatregelen ter ondersteuning van ondernemers.

Wij wensen iedereen veel sterkte, gezondheid en succes met de uitdagingen waar we voor staan individueel en vooral ook met elkaar.

Namens het team, Zafer Yurdakul

 

Maatregelen op onze broedplaatsen en in onze organisatie – Lees hier verder

Nieuws & Updates voor creatieven – Lees hier verder