De doorlink webshop

30/08/2020

Op deze pagina vind je spullen die huurders verkopen via hun eigen kanalen. Van maandelijkse magazines tot prachtige mondkapjes.
Shop till you drop!


Evita Ative (VKG)
Vanaf 1 juni zijn mondmaskers verplicht in het openbaar vervoer. Koop een handgemaakt, herbruikbaar 100% katoen mondkapje in het Volkshotel en steun het Kleding Reparatie Atelier! Reis veilig.


Pablo Ponce (HW10)

Pablo Ponce verkoopt zijn etsen.  Zonder lijs kost €80 met lijst €95.
Interesse? Stuur een mailtje naar: pabloecnop@hotmail.com
Mobiel: 0636046586
Instagram: pabloecnop


Freek Jautze (HW10)
Begin dit jaar heeft Freek zijn eigen plantenmanden ontwerpen gelanceerd onder het merknaam: Baski.
Baski’s zijn comfi plantenmanden, handgemaakt van bio katoen en waterdicht van natuurrubber. Zijn eerste collectie bestaat uit 7 ontwerpen, in 3 standaardmaten. Neem een kijkje op de website en ontdek ze: www.ilovebaski.nl .


WIJK 7
De Wijk 7 winkel barst weer uit haar voegen met leuke zelfgemaakte producten; honing van ‘eigen’ bijen door Xander, vlierbloesem siroop van Myra en de recycle wenskaars van oude kaarsen van Sara.


Anastasia Kostner (ACTA)
Feel Good Exercises! Online oefeningen van 10 minuten voor een gezond  en sterk lichaam. Haar missie is om mensen te helpen een evenwichtige houding, efficiënte beweging en fysiek gemak te vinden in de dagelijkse praktijk. Of kies voor het programma van 9 weken: krijg een gezonde houding, stretch en versterk je lichaam met dagelijkse oefeningen en wees weer trots op je houding. 


Isabel Quiroga (HW10)
Als ontwerper van innovatieve producten vertaalt Isabel haar ideeën en gedachten over het dagelijks leven graag naar apparaten, driedimensionale afbeeldingen en multifunctionele objecten (vooral voor in huis). Van lichtontwerpen tot prachtig meubilair!


Vasili Popov en Lidya Koloyarskaya (ACTA)
Lidiya en Vasili, beide uit Broedplaats ACTA, maken zee-geïnspireerde lampen uit voorgesneden sjablonen voor het creëren van een eigen hedendaags ontwerp.


Martin Sweers (ACTA)
Martin is een initiatief gestart om de bewoners van Amsterdams iets moois te geven tijdens hun dagelijkse wandeling. De ramen van winkels die niet langer open mogen door de coronacrisis worden gevuld met kunst van Martin. Op de posters is te lezen 10% van de winst uit verkoop van deze werken gaat naar kunstenaars in financiële nood.


Daphne Jonas (LELY)
Daphne Jonas heeft naast haar dagelijkse werkzaamheden, het ontwerpen van kostuums en tassen, nu haar horizon verbreedt naar het ontwerpen van kwalitatieve (en mooie) mondkapjes.
Haar mondkapjes gaan als zoete broodjes over de toonbank! Let op: deze mondkapjes zijn niet van medische kwaliteit.


Marije Oostindie (KOCH)
Onder de naam Atelier Aandacht schildert Marije voor yogi’s, tantrika’s, meditatieliefhebbers en andere beoefenaars van een spiritueel pad. Ze maakt muurschilderingen in ruimtes die worden gebruikt voor meditatie, massage of therapie. In de Atelier Aandacht webshop vind je ecologische yogashirts en kaarten van haar schilderijen, goden en godinnen.


Bart-Jan Hogenhuis (ACTA)
Bart-Jan heeft onlangs zijn eigen album opgenomen genaamd PRIME, fysiek te koop via zijn website en digitaal via bandcamp!


Sofia Karina ( KOCH)
Modieuze mondkapjes met diverse prints. Sofia’s mondkapjes zijn van 100% katoen, en handgemaakt volgens de instructies die worden vermeld op diverse websites. Ze bestaan uit drie lagen katoen, inclusief  een wasbare filter.
Bestelling graag via WhatsApp of bellen op: 06 16388136


Mirjam Debets (VKG)
Quarantine Zine: een ‘huisgeprint’ boekje met een verzameling kunst van 10 creatievelingen (zowel professioneel als amateur), met elke editie een ander thema. In totaal zijn er drie edities uitgebracht.
Verwacht foto’s, gedichten, recepten en QR codes naar mixtapes.


Anneke Krul (VKG)
Om kunstenaars te steunen is Anneke een Online Fashion Illustration galerie begonnen waar men gesigneerde Limited Edition Prints kan kopen.