Collega gezocht!

18/12/2018

Stichting Urban Resort is een kleine eigenzinnige non-profit onderneming die broedplaatsen ontwikkelt en beheert in Amsterdam. Op basis van een duidelijke visie op de culturele en creatieve sector in de hoofdstad en daarbuiten en met heldere ambities op het gebied van vastgoed beheert de stichting op dit moment 17 broedplaatsen waar creatieve, ambachtelijke en culturele bedrijven kunnen werken en ondernemen. De organisatie telt 20 betaalde medewerkers.

We zoeken per 1 maart 2019 een verhuurcoördinator met hart voor de culturele en creatieve sector. Je past binnen ons enthousiaste dynamische team. Je hebt affiniteit met onze jonge doelgroep. Je bent geïnteresseerd in ruimtelijke processen en hebt de (groeiende) ambitie om mee te werken aan meer levendige broedplaatsen in Amsterdam.

Verantwoordelijkheden

Als verhuur coördinator ben je verantwoordelijk voor het mutatiebeheer, voeren van een inzichtelijke huuradministratie en je bent het aanspreekpunt voor meerdere broedplaatsen. Je bent verantwoordelijk voor een breed gedragen werving en selectie passend bij het profiel van de broedplaats. Daarnaast is je taak om samen met de broedplaatshuurders te bouwen aan levendige broedplaats communities met verbinding naar buurt en stad.

De eerste maanden werk je op twee grotere broedplaatsen, Broedplaats SUP en Broedplaats Lely. Hier leer je de basisvaardigheden van het verhuurcoördinatorschap. Je zult veel contact hebben met de meer dan 100 huurders op beide panden. Je handelt vragen en klachten van huurders af/ zorgt ervoor dat deze opgelost worden. Je voert het officemanagement op de twee kleine kantoren. En je stimuleert dat huurders een actieve en betrokken huurdersgroep vormen; door het persoonlijk contact met huurders, huurdersoverleg, borrels en organisatie van evenementen. Als je voldoende ervaring hebt opgedaan, word je verantwoordelijk voor je eigen projecten/broedplaatsen.

 

Profiel

Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding en affiniteit met stedelijke ontwikkeling en/of vastgoed, kunst en (sub)cultuur. Je hebt minimaal een jaar werkervaring op een soortgelijke functie. Kennis en ervaring op het gebied van ruimteverhuur, evenementorganisatie of communitybuilding is een pre. Je bezit over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt een flexibele en professionele werkhouding. Organisatorische kwaliteiten en een resultaatgerichte instelling zijn een vereiste voor deze functie.

 

Wat bieden wij:

Wij bieden een veelzijdige baan bij een kleine, inspirerende, sociale onderneming. Je werkt professioneel én informeel. Zelfstandig werk, maar in samenwerking met een gedreven team. Er is ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Binnen de kleine organisatie werkt Urban Resort aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Verhuur coördinatoren krijgen, na verloop van tijd, de gelegenheid om zich verder te specialiseren binnen het vakgebied.

Salarisindicatie: € 2.100,00 – € 2.500,00 bruto per maand bij 36 uur.

Reageren?

Wil je naar aanleiding van deze functie reageren? Stuur een CV met bondige motivatie voor 1 februari 2019 naar vacature@urbanresort.nl t.a.v. Wessel de Boer, o.v.v ‘Verhuurcoordinator’. De gesprekken staan gepland op maandag 11 februari.

Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar een collega met een andere culturele achtergrond dan de Nederlandse. Voor vragen omtrent de procedure of functie kun je bellen naar 020-6937575, vraag naar Wessel.