Buurtkamer in Sloterdijk

27/07/2020

In april begonnen de voorbereidingen voor de realisatie van een Buurtkamer in Sloterdijk. Ondanks de coronacrisis, gaat Urban Resort vanaf augustus van start met de ontmoetingsplek vanuit de tijdelijke ruimte in de Tuin van Bret!

Volg ons via de Facebookpagina Buurtkamer Sloterdijk! Op korte termijn gaan we hier communiceren over tal van leuke activiteiten en programma’s voor en door de buurt!

Artikel in UPtown Sloterdijk over de buurtkamer.
De Buurtkamer krijgt de komende twee jaar een plek in de Tuin van Bret, en zal na oplevering van de woontoren Lycka vervolgens daar een permanente plek krijgen in de broedplaats. Niels is programmeur bij de Buurtkamer en woont zelf ook in Sloterdijk. Gestudeerd in theaterwetenschappen in Amsterdam en Londen ziet hij kansen om met onder andere kunst en cultuur een positieve bijdrage te leveren aan de transitie van Sloterdijk. Sinds een paar maanden is hij daarom betrokken bij de ideevorming van de Buurtkamer, samen met initiatiefnemer Ivo Steunebrink (gebiedsmakelaar van Sloterdijk) en Urban Resort (beheerder broedplaats in Lycka).

Lees het hele artikel van UPtown hier.