Babette Porcelijn finalist Dutch Design Awards!

09/10/2017

Broedplaats HW10 huurder, Babette Porcelijn is genomineerd voor een Dutch Design Award in de categorie Design Research. De jury vindt het prijzenswaardig dat de ontwerpster met het boek “De Verborgen Impact. Alles voor een positief leven” mensen in staat stelt om hun eigen leefomgeving in te richten, en hoe je dat op een duurzamere manier kunt aanpakken.

 


Ze maakt ook kans op de Public Award. Stemmen kan hier!

Dag van de Duurzaamheid.

Op de Dag van de Duurzaamheid (10 oktober) zal de herziene, derde editie van haar boek “De Verborgen Impact” uitkomen. In de herziene editie is onder andere de impact van plastic vervuiling toegevoegd.Op 11 oktober zal de boekpresentatie zijn op het Domplein tijdens de Duurzame week in Utrecht. Hier kun jij bij zijn! Kaartjes kun je hier reserveren.

Mijn Verborgen Impact Bereken nu alvast jouw verborgen impact!

Vanaf zaterdag 07/10 kan je ook online jouw eigen impact berekenen via Mijn Verborgen Impact. Met dank aan de groene generatie voor het maken van deze tool! Hiermee kun je snel inzichtelijk maken waar jouw grootste impacts zitten, en krijg je tips van Babette om hier mee aan de slag te gaan. Zaterdag zullen we tijdens de Duurzame Week Utrecht de tool gaan testen.